Vidjelica Mirjana Dragičević Soldo imala je svakodnevna ukazanja od 24. lipnja 1981. do 25. prosinca 1982. godine.

Tog Božića, Gospa je Mirjani najavila da neće više imati redovitih (dnevnih) susreta s Njom, ali joj je ostavila dar, – da će je moći vidjeti za svoj rođendan 18. ožujka sve dok je živa.

Od 2. kolovoza 1987. godine pa sve do prošle godine, 2. 3. 2020. Mirjana je imala ukazanja svakog drugog dana u mjesecu. Upravo prije godinu dana, na ovaj datum rođendana, Gospa joj je povjerila da ni tih ukazanja više neće biti. Bio je to veliki šok i iznenađenje, kako samoj Mirjani tako i cijelome hodočasničkom puku koji je to proglasio još jednim Božjim znakom da se nešto ozbiljno sprema i na duhovnom planu, posebno nakon izbijanja ove pandemije COVID-a 19.

Današnji dan, 18. ožujak 2021, Mirjanin 56. rođendan i Gospino rođendansko ukazanje njoj, stoga se na poseban način iščekivalo. I sama Mirjana bila je vidljivo uzbuđena.

Ispred Mirjanine kuće na „plavom križu“ i prije 13,00 sati okupilo se mnoštvo hodočasnika koji su, upravo za ovu prigodu, ipak uspjeli, uz sve dozvole, negativne testove, more pitanja i strahova, iz Poljske, Ukrajine, Amerike, Italije i Koreje, te okolnih mjesta Hercegovine, stići do Međugorja.

U molitvi su dočekali Gospine riječi:

”Draga djeco! Majčinski vas pozivam da se vratite radosti i istini Evanđelja, da se vratite ljubavi moga Sina, jer On vas čeka raširenih ruku, da sve što činite u životu, činite s mojim Sinom, s ljubavlju, da bi vam bilo blagoslovljeno, da bi vaša duhovnost bila unutarnja, a ne samo vanjska. Samo na taj način ćete biti ponizni, velikodušni, ispunjeni ljubavlju i radosni. A moje https://www.medjugorje-info.com/hr/medjugorje-novosti/mirjanino-rodendansko-ukazanje majčinsko srce će se radovati s vama. Hvala vam.”

Međugorje info