O NAMA

Braniteljskiportal.ba je otvoren voljom demobiliziranih branitelja bez ikakvih prava po osnovu sudjelovanje u svetom Domovinskom ratu u BiH . Otvaranje tog portala je produkt nezadovoljstva te braniteljske populacije jer nikada do sada nitko nije pravodobno, istinito i vjerodostojno izvještavao tu braniteljsku populaciju o mjerama koje zakonodavni i izvršni organi FBiH, te njenih županija poduzimaju u cilju boljeg informiranja te populacije.

Prešućivanje činjenica koje su mogle imati direktnog utjecaja na brže i efikasnije djelovanje te braniteljske populacije u ostvarivanju i zaštiti njihovih prava dovele su do organiziranja te populacije kroz Savjet/Vijeće Branitelja u FBiH koje pokriva cijelu FBiH (svih 10/deset županija/kantona), i koje podržava preko 70/sedamdeset udruga proisteklih iz Domovinskog rata u obje vojne komponente (Armija BiH i HVO-a) u kojima ime preko 100 000 branitelja bez ikakvih prava po osnovu sudjelovanja u Domovinskom ratu u BiH.

Savjet/Vijeće Branitelja je na svojoj sjednici održanoj u Bugojnu donio odluku o otvaranju braniteljskog portala što je na sebe preuzela Udruga Zaboravljeni Branitelji ŽZH i portal je počeo s radom na svekoliko zadovoljstvo te braniteljske populacije. Svi korisnici tog portala će moći objavljivati svoje vijesti, video priloge, pisati priopćenja, kolumne, pružati i davati usluge prodaje, kupnje proizvoda i usluga, odnosno direktno učestvovati u kreiranju svoje bolje i pravednije budućnosti.

S nadom u što bolji i kvalitetniji koncept pružanja usluga našim korisnicima preko našeg zajedničkog Braniteljskog portala molimo sve demobilizirane Branitelje u FBiH da nam budu podrška u kreiranju što boljih i kvalitetnijih priloga i vijesti na našem portalu.

Za sve prijedloge,primjedbe i sugestije u svezi rada braniteljskog portala otvoreni smo za suradnju s vama od 0-24 h.

NAPOMENA: Ukoliko želite komentirati aktualnu tematiku koja bude objavljivana na braniteljsko portalu nudimo mogućnost korisnicima našeg portala komentiranje uz obvezatan uvjet potpisivanja punog imena i prezimena osobe koja komentira, odnosno korisnika facebook profila, jer nećemo dozvoliti nikada i nikome komentiranje pod lažnim imenima i pseudonimima jer se istinski Branitelji ničeg ne stide i ne boje osim dragog Boga i uvijek i svugdje su spremni pogledati ljudima i istini u oči.

Pozdrav Branitelji!

KONTAKT:

vladomarusic@braniteljskiportal.ba

urednik@braniteljskiportal.ba