DP-ov saborski zastupnik i stranački kandidat na izborima za Europski parlament Stephen Nikola Bartulica, koji u imovinsku karticu nije upisao sve izvore primanja, za koje se proteklih dana ispostavilo da od njih živi, oglasio se na Facebooku kako bi poslao poruku biračima uoči europarlamentarnih izbora koji se u Hrvatskoj održavaju u nedjelju.

“Mogu nas lomiti, al’ neće slomiti kad nam srca tuku zajedno! Izađite na izbore u nedjelju 9. lipnja i glasajte za Domovinski pokret! Čuvat ćemo naše konzervativne vrijednosti, brak, naravnu obitelj, obrazovanje naše djece, tradiciju i kršćanska moralna načela”, poručio je Bartulica.

“Svi mi koji smo bili ultraopasni za jugoideje 90-ih smo logično bili za Hrvatsku, a ne za Jugoslaviju – a to očito nekima smeta, pa sve koji su imali bilo koju ulogu u našim slavnim 90-ima, koje su zlatnim slovima upisane u hrvatsku povijest, treba ogaditi, diskreditirati i na kraju eliminirati iz političke arene”, zaključio je Bartulica uz heštegove Hrvatska na prvom mjestu i Domovinski pokret.

U predizbornom spotu koji je podijelio u svojoj objavi dok se u pozadini čuje Thompsonova pjesma “Neću izdat ja” narator govori: “Rodna polja moje domovine. Hrvatska bez rodne ideologije. Sigurne granice. Sretna obitelj i kršćanski identitet. Povratak domu, bližnjemu svomu. Poniznost i prosperitet. Za Europu suverenih nacija. Na prvome mjestu Kroacija. Biraj Bartulicu i Domovinski pokret.”

www.facebook.com/watch/?v=801801242051327

Dnevnik hr