URB HVO-a ŽZH i URB HVO-a Široki Brijeg su dobili na korištenje ured sa sjedištem u Širokom Brijegu
u ul. Stjepana Radića 37(iza zgrade Vlade ŽZH),odnosno u prostoru kojeg između ostalih koriste i mnoge druge udruge proistekle iz Domovinskog rata u Širokom Brijegu i ŽZH.
Predstavnici i članovi udruge su isti renovirali i opremili uredskim inventarom i tehničkom opremom,priključili fiksni telefon,fax i Internet,za što im je bilo potrebito jedno kraće vrijeme i sad je ured u potpunosti opremljen.
Stoga obavještavamo naše članove iz cijele ŽZH i Grada Širokog Bijega,te sve ostale zainteresirane Branitelje bez ikakvih trajnih mjesečnih novčanih primanja po osnovu sudjelovanja u Domovinskom ratu kako ured počinje s redovitim radom od ponedjeljka 21.rujna 2020.godine s početkom od 09,00 sati svakim radnim danom do 12,00 sati. Subotom,nedjeljom i praznicima ne radimo,a svi koji se žele učlaniti u udrugu,platiti članarinu,ili se informirati o bilo kakvim braniteljskim pravima a ne zateknu nikoga u uredu u naznačeno radno vrijeme mogu putem mobitela kontaktirati ove predstavnike URB HVO-a i ŽZH:

1.Vlado Marušić,Predsjednik URB HVO-a ŽZH mob.063-423-295
2.Vinko Banožić,Predsjednik URB HVO-a Široki Brijeg mob. 063-411-436
3.Tomislav Lovrić,računovođa URB HVO-a Široki Brijeg mob.063-709-945
svakim radnim danom od 09-16,00 sati.

URB HVO-a ŽZH
Predsjednik,Vlado Marušić,

URB HVO-a Široki Brijeg

Predsjednik, Vinko Banožić,

URB HVO-a ŽZH/Braniteljski portal.ba