Poštovani demobilizirani Branitelji u FBiH bez ikakvih prava po osnovu sudjelovanja u Domovinskom rata, najčasniji sinovi države BiH!

Objavljujemo javno imena i fotografije svih zastupnika Zastupničkog doma Parlamenta FBiH njih 98 koji će u Zastupničkom domu Parlamenta odlučivati o sudbini Rezolucije Branitelja, dakle o našoj sudbini.

Rezolucija Branitelja je završila u oba doma Parlamenta FBiH,Vladi FBiH,te u 4/četiri federalna ministarstva (Ministarstvu Branitelja i invalida iz Domovinskog rata, ministarstvu rada i socijalne politike, financija i ministarstvu pravde), i trebala je biti uvrštena kao prva točka dnevnog reda Zastupničkog doma dana 11.04.2017 godine, a ukoliko ista ne bude uvrštena na tom zasjedanju demobilizirani Branitelji potpisnici Rezolucije će zajednički odlučiti o svojim daljnjim koracima.

Poštovani Branitelji!

Ovih 98 zastupnika je izabrano voljom naroda i građana FBiH na prošlim parlamentarnim izborima u BiH i svi oni su javne osobe čije su biografije dostupne svima.

Stoga poštovani Branitelji znajte kako je odgovornost i pred Bogom i pred ljudima na ovim zastupnicima jer će oni direktno odlučivati o našoj sudbini sadržanoj o Rezoluciji Branitelja koja je čista i poštena jer u njoj nitko od predstavnika zakonodavne ili izvršne vlasti, te od ijedne braniteljske kategorije svih ovih godina od njene objave nije pronašao ništa nezakonito ili nepravedno.

Objavom imena i fotografija zastupnika zastupničkog doma Parlamenta FBiH želimo da svatko u svoje ime od tih zastupnika postigne najveći stupanj odgovornosti pred demobiliziranim Braniteljima, potpisnicima Rezolucije Branitelja, najčasnijim sinovima države BiH, te predstavnicima zakonodavne i izvršne vlasti u FBiH, kao i pred svim drugim državljanima BiH, a objavom njihovih imena i fotografija najviše želimo postići da sami zastupnici zastupničkog doma Parlamenta po svojoj savjesti odluče o sudbini Rezolucije Branitelja i nastave živjeti s istinom ili laži.

Savjet/Vijeće Branitelja u FBiH,
Kontakt osoba Vlado Marušić

Imena i fotografije zastupnika zastupničkog doma Parlamenta FBiH po klubovima zastupnika:


BraniteljskiPortal.ba