Ovo pravo roditeljima daje Bog, ustav, zakoni i razne konvencije o dječijim pravima.

Sve što se sad događa je pokušaj države da preko korona mjera oduzme ovo pravo roditeljima u prvoj fazi a u drugoj da mu uzme država fizički djete u ime nekakvih propisanih paranoičnih mjera za naše zdravlje.

Roditelj može izgubiti ovo pravo na skrbništvo jedino sudskom presudom ako ga netko tuži…

Globalisti su preko tri vladajuće face u BiH, kojima su dala 330 000 000 eur [ koje će vratiti građani BiH] da provode ove korona mjere, preko kojih žele svim roditeljima istovremeno bez tužbe ,bez sudskog procesa i sudcke presude uzeti ovo pravo.

Važno je napomeniti sljedeće: Svi oni koji provode ove korona mjere su napravili nezapamćeni zločin na području gospodarstva kojeg su doslovno ubili i srušivši veliku vrijednost koju smo imali, uništili su mnoge vidove društvenog života i sad nam žele ubiti školstvo i djecu…

Ovo je zločin bez presedana…

Oni su u sad u poblemu jer zločin je tu a lešveva nema kako su nam govorili…

Da bi se sad pokrio ovaj zločin i uveli u drugu fazu korona projekta ključna točka je bezazleno (naoči) mjerenje temperature koje treba dovesti do testiranja djece i na kraju do vakcinacije.

Roditelji USTANITE branite svoju djecu, ove naše anđele kojima su zli i beskurpulozi ljudi nabili maske da im slome duh, jer ako nećete Vi braniti svoju djecu životima svojim režim sigurno neće.

Pero Barbarić Pepi, roditelj, otac petero djece

SirokiBrijeg.info