Konačno je stigla službena potvrda iz Sl.novina FBiH kako će imena 10/člane interresorne radne skupine za provedbu/Implementaciju Rezolucije Branitelja biti objavljena danas 30.12.2016 godine u Sl. novinama FBiH čime su demobilizirani Branitelji okupljeni oko Rezolucije Branitelja konačno dobili potvrdu svoje višegodišnje borbe ka usvajanju Rezolucije Branitelja.

Objavom imena ovih 10/članova radne skupine, dok je Zastupnički dom Parlamenta FBiH to već učinio i objavio u Sl.novinama FBiH broj 100/2016 dobila se i verifikacija svih 13/trinaest članova ove radne skupine i ona će odmah po novoj godini moći formalno-pravno djelovati.

3/tri člana ispred Savjeta/Vijeća Branitelja u ovoj skupni su: Vlado Marušić, Esudin Džafić i odvjetnica Džejlana Šaćirbegović-Alibašić i oni će znati obraniti vaše zahtjeve sadržane u Rezoluciji Branitelja.

Nemojte nasjedati na provokacije nekih otpadnika od Savjeta/Vijeća Branitelja u FBiH okupljenih oko nekih kongresa, Saveza ili unija koji ne služe vašim već svojim interesima, pa taman se skrivali iza Rezolucije Branitelja.

Naša i vaša Rezolucija Branitelja će biti uz Božju pomoć i naše svesrdno zalaganje usvojena u oba doma Parlamenta FBiH kada ova radna skupina istu profilira do u detalje kako bi ista mogla čista i uredna biti izglasovana u oba doma parlamenta FBiH.

S današnjim danom ostvarili smo veliku pobjedu koju smo i očekivali premda smo doživljavali svekolike opstrukcije,laži i podmetanja od određenih federalnih institucija.

U novoj godini idemo zajedno do završne stanice ka usvajanju Rezolucije Branitelja.

Ovim putem svima vam želim čestitati sretnu i uspješnu novu 2017 godinu.

Zajedno do pobjede Branitelji!

Vlado Marušić, kontakt osoba Savjeta/Vijeća Branitelja