UN-u: ostavite se seksualizacije djece i počnite braniti istinska prava žena!
U New Yorku je započelo je 67. zasjedanje UN-ove Komisije o statusu žena (CSW) koje se održava od 6. do 17. ožujka. Ove je godine možda važnije nego ikad, zaustaviti predloženi radikalni nacrt završnog dokumenta.
UN nam se otvoreno usprotivio jer govorimo istinu da:
· ne postoji pravo na prekid nevinog života
· dječaci ne mogu biti djevojčice i djevojčice ne mogu biti dječaci
· žene i muškarci su definirani biologijom, a ne izmišljenom ideologijom
Sve ove činjenice vrijeđaju radikalne ljevičarske institucije koje nas zbog toga pokušavaju zabraniti, ušutkati i cenzurirati. Čak nas nazivaju i teroristima!
Željeli su biti sigurni da će jedini glasovi koji se, ove godine čuju na CSW-u, biti oni koji podržavaju neograničeni pobačaj i promiču radiklanu LGBTQ propagandu. 
Pred nama je važna bitka i potrebna nam je vaša pomoć u ovoj operaciji iznutra. 
Ovogodišnje 67. zasjedanje Komisije o statusu žena (CSW) je poziv, glasniji i snažniji nego ikad do sad, da se odupremo radiklanim napadima na obitelj i život.
U nacrtu ovogodišnjeg dokumenta Komisija predlaže pobačaj, seksualizaciju djece i promicanje rodne ideologije.
Fokus je “sveobuhvatno seksualno obrazovanje” (CSE) koje se usredotočuje na indoktrinaciju djece eksplicitnim i nemoralnim sadržajem, uključujući LGBTQ propagandu i protuznanstvene laži o tome tko je muškarac, a tko žena.
Podražavaju se prakse poput poučavanja masturbacije četverogodišnjoj djeci, rodna ideologija te rano stupanje u spolne odnose.
Smjernice preporučuju podučavanje četverogodišnjaka o tome kako je spol društveni konstrukt a devetogodišnjaka tome kako je važno “cijeniti vlastiti rodni identitet i pokazivati poštovanje prema rodnom identitetu drugih”.
Ciljevi uključuju poticanje djece da cijene različite vrste “netradicionalnih obitelji” te stavljaju snažan naglasak na tzv. “LGBTQ parove”. 
Potpišite ovu peticiju i tražite od diplomata RH, vladinih izaslanika i svih ostalih da ukinu paragrafe koji priznaju pobačaj kao pravo i potiču seksualizaciju djece, kroz programe tzv. “sveobuhvatnog seksualno obrazovanja”.
Uz vašu pomoć, cilj CitizenGO-a na ovogodišnjem CSW-u je jasan: zajedno s drugim grupama neumorno raditi za zaštitu prava na život i obitelj kako bismo utjecali na konačnu rezoluciju Komisije.

CitizenGO