U Podcastu Velebit gostovala je uvažena liječnica Nada Jurinčić. Tema te emisije je bila tzv.“COVID PLANDEMIJA“ u kojoj je dr. Nada Jurinčić temeljem stručnih i znanstvenih činjenica i dokaza ogolila do kosti tvorce ili kreatore najvećeg zločina, laži i prevare u povijesti čovječanstva. Dotakla se samog početka tzv. “Plandemije COVIDA 19“ u kineskom Wuhanu,širenja tog tzv.“virusa“na druge dijelove zemaljske kugle, počeci te laži u Hrvatskoj, te o samom cjepivu koje ona ne naziva cjepivo već pripravak u čijem sastavu se nalaze razno-razni otrovi koji uzrokuju povećanu smrtnost od tog pripravka i sve veće zdravstvene tegobe ljudi diljem svijeta,za koje je navela bezbroj točnih i egzaktnih podataka.

Jedna od najvećih laži kojima se služe svjetski moćnici iz sjene je samo postojanje tog virusa čiji naziv je određen već 2004.godine pod nazivom SARS-COV 02, a njegova tzv.“primjena“je počela 2020.godine što graniči sa zdravim razumom. Nikada nitko nije izolirao taj virus, niti on postoji u prirodi, jer ukoliko bi postojao on bi morao biti živ a on niti je izoliran niti je živ.

Nekoliko puta je napomenula kako su kreatori najvećeg zločina i laži u povijesti čovječanstva kako bi opravdali postojanje tog virusa i širenje straha među ljudima cijelog svijeta naveli kako taj virus koji nije živ mutira u nove sojeve, naziva Delta,Omikron itd. čemu nema kraja.

No, isto tako je napomenula kako je već u Njemačkoj počeo proces stoljeća nazvan“Bijeli Nurnberg“u kojemu svjedoče tisuće medicinskih znanstvenika i liječnika koji iznose na desetine tisuća stranica medicinske dokumentacije kojom dokazuju kako su PCR testovi lažni i nepouzdani, kako uopće nije potrebito vršiti testiranje nad zdravim ljudima jer je to suprotno svim pravilima medicinske struke, etike, Ustava RH, te suprotno svim međunarodnim konvencijama o pravima čovjeka, u procesu kojeg vodi Njemački odvjetnik Fuellner, i za koji ne sumnja kako će na optuženičku klupu izvesti sve najveće zlikovce u povijesti čovječanstva koji propagiraju i nameću COVID ideologiju,pa tako i hrvatske zlikovce na čelu s Plenkovićem,Božinovićem,Markotičkom, Capakom te svim drugim ravnateljima SKB u Hrvatskoj od najviših do najnižih razina zakonodavne, izvršne i sudske vlasti.

Na kraju je rekla kako svako zlo ide do kraja ali se diljem svijeta javljaju napredne snage iz svih sfera života koji mogu i moraju zaustaviti ovo nametnuto zlo ljudima cijelog svijeta.

Čvrsto u to vjerujemo nakon ovog TV intervjua uvažene dr. Nade Jurinčić.
Video poslušajte i pogledajte OVDJE:

BraniteljskiPortal.ba