Vjerojatno će se mnogi  članovi URB HVO-a ŽZH upitati za koga glasovati na izborima za Sabor RH 04.i 05.srpnja.2020.godine?Moguće je također kako su neki članovi URB HVO-a ŽZH odlučili nikako ne izići na izbore. Moguće je također kako će neki izići na izbore i svoje listiće proglasiti nevažećim jer im nitko ne odgovara i jer se ništa kvalitetno ne mijenja od završetka Domovinskog rata na ovamo.

URB HVO-a će ovim priopćenjem pokušati dati odgovore na postavljena pitanja i dileme koje muče naše članove.

Prije svega pravo je pa čak i moralna obveza naših članova izići na izbore za Sabor RH koji će se dana 04.i 05.srpnja 2020.godine održati u Mostaru u  osnovnoj školi Petra Bakule gdje su se održali izbori i za  Predsjednika RH. Ne izlazak na izbore znači ostavljanje mogućnosti izbornim mešetarima i lupežima  nadopisivanje vaših glasova političkoj opciji koju ne želite,a što je praksa na svim prethodnim izborima u RH i BiH.

Izlaskom na izbore vi potvrđujete kako vjerujete da će izabrana vlast u RH imati sluha za probleme hrvatskih državljana koji žive u BiH a poglavito pripadnika HVO-a.

Stoga su svi naši članovi i članovi njihovih obitelji dužni izići na izbore za Sabor RH da u subotu ili nedjelju 04.ili 05.srpnja 2020.godine.Nikakvo opravdanje osim teških i neodgodivih slučajeva za vaš ne izlazak na izbore nema.

Konačno za koga glasovati odnosno kome ne smijete dati svoj glas jer ste svi Hrvati,Katolici i dužni ste se rukovoditi Božjim zakonima u kojima sve piše i stoga ste dužni postupati sukladno njima.

1.Ne smijete glasovati za stranku SDP(Restart koalicija) jer je to protu Božja i protuprirodna stranka čiji je rad davno trebalo zakonski zabraniti a sve iz razloga jer je ta stranka pravni,ideološki i biološki slijednik stranke ili partije SKJ ili KPJ koja je pod okriljem totalitarnog i zločinačkog sustava komunizma učinila neviđene zločine prema hrvatskom narodu u BiH i RH, kada je na Križnom putu pobila preko 500 000 nevinih Hrvata,Ustaša,domobrana, staraca, žena i djece,te nekoliko stotina svećenika i časnih sestara,te ubijala hrvatske emigrante diljem svijeta, a neistomišljenike s tim sustavom zatvarala u kazamate diljem BiH i RH u kojima su Hrvati gubili živote i trpjeli neviđene višegodišnje fizičke i psihičke torture samo zato što su vjerovali u Boga i bili Hrvati koji ne prihvaćaju protu Božji i protuprirodni sustav komunizam odnosno antifašizam što je jedno te isto. Predstavnici i članovi SDP se nikada nisu javno ogradili od mega zločinca Tita i komunističkih zločina već ih slave sve više i više, a velika većina njih i dan-danas javno i politički djeluje u RH i BiH na važnim funkcijama neovisno pripadaju li SDP, HDZ ili nekoj trećoj političkoj stranci.

2.Ne smijete glasovati na za stranke i političke opcije koje su digle ruku i usvojile:

-Istanbulsku konvenciju,

-Marakeški sporazum,

-koje zagovaraju abortus ili tzv“pravo izbora“žene na ubojstvo začeta i živa djeteta odnosno čovjeka u utrobi majke,pa čak i slučajevima silovanja ili malformacije ploda,

-koje su legalizirale isto spolne zajednice odnosno usvajanje djece u takve protu Božje i protu prirodne  zajednice,

-koje zagovaraju eutanaziju i legaliziranje lakih opojnih droga što je zapravo prvi korak ka legalizaciji težih oblika droge,

-koji se izruguju Domovinskom ratu i Svetoj Katoličkoj i Apostolskoj crkvi u Hrvata,

-Onim strankama čiji predstavnici skrivaju i ne prikazuju svoju imovinu,kojoj se ne zna podrijetlo,

-koji se ne zalažu za sprovođenje lustracije,

-Kojima su K.G.K.i Zoran Milanović dva zla od kojih je jedno manje a jedno veće,jer uspoređivati njih dvoje je veliki grijeh a sve imajući u vidu tko je Milanović a tko je K.G.K. promatrani u cjelini, a poglavito  kakav sustav zastupa i brani Milanović a kakav K.G.K.

-koji šire populizam i demagogiju kako će biti predsjednici Vlade ili ministri  u Vladi RH premda neće dobiti ni 10 mandata u Saboru RH,

-Oni kojima je svejedno s kime će koalirati nakon izbora,pa bila to Restart koalicija,HDZ ili Građanska fronta,jer tko tako razmišlja nije zaslužio dobiti glasove katoličkog i domoljubnog puka hrvatskog,a  poglavito hrvatskih branitelja,

-za one koji su ratni profiteri,uhljebi,ratni dezerteri,kriminalci,lopovi kazetofona i trenerki iz tuđih automobila,te oni koji su pokrali novac hrvatskih poreznih obveznika ali ih štiti sustav,

Ukoliko ste dobro pročitali ove stavke znati ćete kome ne smije dati svoje glasove,što će vam otvoriti oči kome ćete ih moći dati. Ako iz ovoga ne vidite kome dati svoj glas bolje Vam je izići na izbore i vaše glasove proglasiti nevažećim nego nikako ne izići ili greškom dati svoje glasove nekome kome ne smijete jer ćete biti suodgovorni za dolazak na vlast onih koji će vama i vašim obiteljima raditi o glavi naredne 4/četiri godine dok će njima biti dobro i potpuno svejedno za vas i vaše probleme.

Ukoliko i nakon ovog teksta ne znate koke dati svoj glas neka vam je Bog na pomoći. A kao malu pomoć nudimo vam stranku kojoj punu podršku daje najveća hrvatska glazbena zvijezda,Branitelj i domoljub Marko Perković Thompson.

URB HVO ŽZH/Braniteljski portal.ba.