Nema više prisile cijepljenja u BiH. Vlada Federacije Bosne i Hercegovine je prepustila odluke županijama, javlja Mirnes Ajanović. Sama činjenica da je vlada povukla odluku o Covid putovnicama, daje signal županijama da se ne usuđuju ukidati slobodu svojim građanima.
Mirnes Ajanović je jedini političar u BiH koji se otvoreno bori protiv uvođenja mjera i za punu slobodu govora. U Bosni i Hercegovini jedna od najnižih procijepljenosti u Europi, što nije spriječilo Vladu BiH da pokuša uvesti Covid propusnice.

“Nema 20. prosinca Covid potvrda. Nema prijetnji zdravstvenim radnicima, javnoj upravi i svim ostalima. A ovo je upozorenje županijama. Usude li se da uvode Covid potvrde, da diskriminiraju građane. Neće im se dobro završiti. Narod je spreman na otpor. Neće više u Bosni i Hercegovini niko više nikoga prisiljavati ni našta. Svi imamo prava koja su definirana Ustavom”, upozorava Mirnes Ajanović.

Društvene mreže su se zapalile. Svi se pitaju kako preseliti u Bosnu i Hercegovinu – razrušenu i napaćenu zemlju u kojoj živi prkosan narod. Bosansko-hercegovački inat, nikada nitko nije porazio.

Logično.hr