Vrući srpanjskih dana 2022. velikomuslimani su iz etnički i vjerski očišćenog nekadašnjeg glavnog grada BiH, današnjeg Teheransarajeva poslali vruću prijeteću poruku svim nemuslimanima, ne samo u današnjem beha zbirnom entitetu nego i izvan njegovih granica. Okupljeni predsjednici čisti muslimanskih politički partija, sa kojih su skinuli lažnu košulju multinacionalnosti kako bi bili što uvjerljivijih kod onih kojima prijete, došli su pred svjetsku instituciju Visokog predstavnika i zaigrali talibansko ratno kolo.

Na znak glavnog kolovođe, koji je nedavno najavio da će stati na čelo svojih džihadista kad procjene da je trenutak, a očito da su vidjeli da je to sada, okupljeni domaći i strani talibani, vehabije, mudžahedini, i mnogi islamistički migranti, zapjevali su u kolu, “Želimo jedinstvenu BiH” ovakvu kako je jedinstveno u nacionalnoj, vjerskoj, kulturnoj, svjetovnoj, muslimanskoj boji današnje Teheransarajevo.

A kada su se ratnici umorili od urlikanja i ratnih prijetnji Hrvatima do biološkog istrjebljenja, za riječ se javio najveći musliman ne u Sarajevu nego u Europi, velik kao i njegov politički otac Erdogan, i Hrvatima, Srbima, Europi i svijetu zaprijetio na Putinov način. Pokušate li se suprotstaviti našim ratnim ciljevima kojima idemo putem koji nam je moj babo Alija zacrtao i opisao u svojoj svetoj knjizi Islamska deklaracija, naići ćete na otpor kakav svijet nije vidio u svojoj prošlosti, zaprijetio je Bakir.

Zazveckali su domaći bošnjački talibani oružjem, zaprijetili ratom, i najavili islamski terorizam do šerijatiziranja beha zajednice kršćana i islama do razine talibaniziranog Afganistana.

Prebrojavali se i brojali do 50,001 posto , i uzviknuli, većinski smo narod, i većinskom narodu pripada zbirni beha entitet, a ostatak Hrvata strpat ćemo u 2 željeznička vagona i transportirati u pripremljene konclogore, od kojih onaj u Gluhoj Bukovici čeka spreman hrvatske žrtve. Vagone neće moći izbjeći niti jedan Hrvat tražit ćemo ga i tjerati najmodernijim bratskim, turskim dronovima, kojima će pilotirati roboti koji će nadomjestiti naše džihadiste kada se umore od ubijanja i klanja, silovanja i masakriranja.

Bakir, to malo razmaženo derište odraslo pod očevim stolom i u bankovnim trezorima, odgajano pod kontrolom mudžahedina i vehabija, hodajući po razasutim milijunima dolara umjesto po tepihu, Putinovim ratnim riječima potpaljuje još uvijek, od vjerskog beha sukoba, tinjajući i kuhajući bosansko hercegovački lonac nacionalne i vjerske mržnje. Izveo je svoj gladni narod, s gladnima je najlakše manipulirati kao što mu je otac činio u ratu dok je njegova obitelj jela zlatnim žlicama, na zelene sarajevske ulice, dijelom i zbog toga da amortizira ili sakrije silne ženine afere doktorata, mobinga nad zaposlenicima, afere novca, respiratora, i zaštite koju joj pružao u napredovanju u karijeri.

Taj mali muž velike supruge Sebije prebrojava Muslimane i zvecka oružjem, za čije tvornice zna samo dinastija Izetbegović. Zveckanje oružjem koje još nije ni pohranjeno od zaustavljenog vjerskog beha sukoba za teritorij, uznemirilo je i Američko veleposlanstvo u Sarajevu, zbog čega je i reagiralo tako da su “šokirani i zgroženi”, vjerojatno se pitajući pa zar su nas Bošnjaci mogli tako dugo lagati o svom mirotvorstvu, a sada pokazuju pravo lice radikalnih islamista protiv kojih se mi borimo u svijetu a sada nam ovi u Bosni udaraju nož u leđa.

Kao što su udarili i Hrvatima kada su krenuli u njihovo biološko istrjebljenje, budući da islam ne priznaje i ne poznaje kulturu suživota u razlikama, i bogatstvo multinacionalnih i multikonfesionalnih društava i zajednica.

Čovjek u strahu spreman je na sve poteze, ne gledajući na njihove posljedice. Takvi pojedinci su velika opasnost za društvo, i narod kojeg predstavljaju. Za državu i zajednicu u kojoj žive. Potvrđuje to i lider najveće muslimanske partije SDA, Bakir Izetbegović, koji je u procesu povlačenja očajničkih poteza u strahu pred odgovornosti postao najveća opasnost za mir i opstanak zbirnog beha entiteta, kojeg je svojim islamskim fundamentalizmom i radikalizmom trajno podijelio i muslimane Bošnjake getoizirao, gotovo u granice očevog Alijanistana, “uzmi Alija pa makar k’o avlija”.

Koliko je otišao u vjerskom islamskom fanatizmu, koji je već davno u društvu talibana, govori i činjenica da su ga zbog tolikog ekstremizma, koji gotovo nema granica, SAD svrstali u grupu suradnika s Dodikom koji ruše beha zajednicu na način stvaranja dva čista etničko vjerska entiteta, Republika Srpska i Federacija muslimanska.

U ratno huškačkim izjavama i pozivima na rat, te kontinuiranim prebrojavanjima krvnih zrnaca Izetbegović II. nadmašio je Dodika, i danas je najveća muslimanska opasnost ne samo u BiH nego i u Europi, u kojoj sve češće posjećuje baze svojih ideoloških pristalica. Nakon svih priprema i prebrojavanja, te spremljena 2 vagona za Hrvate u kojima bi ih kao i Hitler vozio na smaknuća, poveo je muslimane Bošnjake u krvavi pohod događanja naroda, što je repriza velikosrpskog u vrijeme priprema rušenja Jugoslavije i agresije na nesrbe diljem “bratstvo jedinstvene” juzajednice.

I tim muslimanskim događanjem naroda što je organizirao babin sin Bakir, Bosna i Hercegovina se pokazala “Jugoslavijom u malom”, a muslimansko bošnjačka politika u osvajanju i širenju istom onom velikosrpskom. S tolikim sličnostima kao jaje jajetu pokazuje se i neodrživom, čiji raspad Bakir planira da bude krvav i tragičan, rušilački i brutalan kao i jugoslavenski.

Kao što je i Milošević prkosio cijeloj svjetskoj zajednici s oružjem četvrte vojne sile u svijetu, i Bakir događanje muslimanskog naroda započinje pred Uredom Visokog predstavnika, prijeteći svima s izbrojanim ratnicima, dronovima, oružjem iz tajni tvornica namjenske industrije i robotima koji će zamijeniti stradale džihadiste.

Njegova izjava kako će “Mlade koji odlaze morati u velikoj mjeri nadoknaditi high tech tehnologijama i robotikom, oružane muslimanske snage će poduprijeti robotima, prije svega dronovima, odnosno, letećim robotima”, uz onu kako će Hrvate spremiti u 2 vagona, nadmašila je i Hitlerovu politiku nacizma čije posljedice se i danas vide na nekim dijelovima Kugle zemaljske.

Budući da nacisti i fašisti ne znaju stati u svojim pomahnitalim ratnim planovima, i da su spremni gaziti preko milijune žrtava do cilja kojeg su zacrtali, i Bakir tu nacifašističku teoriju krvi i tla potvrđuje pred svojim nacifašističkim pristalicama pozivajući ih de facto u otvoreni rat, gotovo protiv cijelog svijeta kojeg predstavlja Visoki predstavnik, što i nije slučajno izabrao to mjesto kao početak događanja naroda, na kojem će svijet vidjeti muslimansku zapjenušenu vojsku, kakvu gleda u islamskim zemljama pune terorističkih kršćanofobista.

Pokazao je mali muž Bakir velike supruge Sebije da je njegov narod spreman za rat u BiH, jer babin mu cilj još uvijek nije realiziran, čisti muslimanski entitet, dinastija Izetbegovićistan. Spremni su Bošnjaci muslimani,

kazao je veliki ajatolah Bakir i “za ne daj Bože”, jer ništa ne prepušta slučaju. Pa tako nije prepustio slučaju da ne zna koliko ih ima i s čime mogu nastaviti agresiju na Hrvate katolike te obznanjuje “Prebrojali smo se. I koliko lovaca imamo, i koliko mladih ljudi, i koliko imamo instruktora na dronovima, i tako dalje. Neću dalje, ali samo da znate”, kazao je Izetbegović.

Sada i svijet , i Visoki predstavnik, i Amerika, i Srbi, i Hrvati, i svi nemuslimani znaju, Bošnjaci su najavili rat, a time i kraj svake BiH, napose jedinstvene i cjelovite. Jer, prebrojali su se.

Vinko Đotlo
Kamenjar.com