Poštovani Branitelji!

Udruga Zaboravljeni Branitelji ŽZH poziva sve svoje članove u svim općinama u ŽZH i Gradu Širokom Brijegu za mirno i dostojanstveno okupljanje predviđeno za dan 01.08.2016 godine u 11,00 sati.

Za sve obavijesti i informacije oko dolaska na mjesta okupljanja dužni ste kontaktirati rukovodstva Vaših Podružnica Udruge Zaboravljeni Branitelji ODMAH a najkasnije do sutra ,01.08.2016 godine do 11,00 sati.

Mirno i dostojanstveno okupljanje članova Udruge Zaboravljeni Branitelji Podružnica Široki Brijeg predviđeno je na mostu(kod križa)u Širokom Brijegu sutra u 11,00 sati.

Stoga poštovani branitelji,najčasniji sinovi države BiH odazovite se pozivu na mirno i dostojanstveno okupljanje kako bismo zajednički došli do pobjede koja je sadržana u Rezoluciji Branitelja koja je ušla u Parlament FBiH i o kojoj će se već sutra u Parlamentu FBiH raspravljati na sastanku na kojem će biti i predstavnici Savjeta Branitelja u FBiH.

Nemojte tražiti izgovore ili bilo kakve nepotrebne razloge za nedolazak na mirno okupljanje jer sudbina svih nas je sutra samo u Božjim i našim rukama, a budite uvjereni kako Vas vaši predstavnici u Savjetu Branitelja nikada i ni po koju cijenu neće izdati,a vi ćete dobiti priopćenje naših predstavnika o rezultatima pregovora sutra ispred Parlamenta FBiH najkasnije do 12,00 sati,što će zabilježiti svi javni mediji u FBiH i BiH.

Dotle poštovani branitelji u miru i dostojanstvu čekajte priopćenje naših predstavnika o našoj Rezoluciji.

Zajedno do pobjede i Bog nas blagoslovio!

Vlado Marušić kontakt osoba Savjeta Branitelja