Pozivaju se svi članovi URB HVO-a ŽZH na redovitu skupštinu udruge zakazanu za dan 01.08.2019 godine (četvrtak) u kinu “Borak“u Širokom Brijegu s početkom u 19,30 sati.

Za dnevni red su predviđene slijedeće točke:

1.Izvještaj o radu udruge od zadnje skupštine udruge,

2.Prezentiranje jedinstvenog registra članova udruge s potraživanjima na braniteljski dodatak u visini od 6,00 KM po mjesecu sudjelovanja u Domovinskom ratu,

3.Podjela članskih iskaznica članovima udruge koji istu nisu preuzeli,

4.Planovi i aktivnosti u svezi ostvarivanja prava članova udruge u ŽZH,

5.Razno i pitanja članova udruge rukovodstvu udruge.

Stoga pozivamo sve uredno registrirane članove udruge koji su pristali na objavu svojih podataka u jedinstvenom registru članova udruge za prisustvovanje ovoj skupštini koja odlučuje direktno o Vašoj sudbini jer se primiče trenutak ispunjenja svih naših zahtjeva za koje se udruga bori punih 6/šest godina usprkos tome što svo vrijeme djeluje bez ureda, potrebite logistike i novčanih sredstava,potrebitih za normalan rad udruge, no i pored takvih objektivnih poteškoća rukovodstvo udruge je poduzelo niz aktivnosti poradi rješavanja statusnih pitanja naših članova u RH i BiH i primakli smo se cilju.

Ništa ne bismo mogli sami bez podrške naših članova kojima se ovaj put zahvaljujemo na svesrdnoj podršci sukladno njihovim mogućnostima. Ostalim članovima koji nisu bili ni na koji način uključeni u rad udruge se također zahvaljujemo i očekujemo njihov angažman u završnoj fazi naše borbe u ŽZH. A naša borba se istovremeno vodi na više fronti koje će vam u svom izlaganju izložiti predstavnici udruge na skupštini 01.08.2019 godine.

Učinimo zadnje napore kako bismo ovu bitku, odnosno ovaj rat koji vodimo punih 6/šest godina uspješno priveli kraju.

URB HVO-a ŽZH:

Vlado Marušić, Predsjednik