Milanović napustio komemoraciju u Maslenici

Obilježavanje 28 obljetnice Vojno redarstvene operacije (VRO)Maslenica dana 22.sječnja 20201.godine u Zadru kada je aktualni i slučajni Predsjednik RH Milanović napustio komemoraciju zato što su se pojavili neki po njemu “likovi“s majicama i obilježjima ZDS,podudarilo se s osnivanjem stranke-pokreta Domovinski pokret Miroslava Škore u Čitluku. Konačno zašto povezujemo ta dva događaja?Svim istinskim hrvatskim domoljubima kojima je hrvatska na srcu se okrene želudac pri spomenu Miroslava Škore i njegovog Domovinskog pokreta kojeg je osnovao i koji se gle kojeg slučaja,opet zahvaljujući malo vjernim i lakovjernim Hrvatima željnim konačnog svrgavanja s vlasti HDZ i SDP u RH bezrazložno pretvorio u krajnje radikalnu desnicu hrvatskog naroda kako su ga opet ti isti hrvatski bezveznjaci nazvali. Miroslav Škoro se kako je poznato kandidirao za Predsjednika RH pored objektivno jačih igrača K.G.Kitarović i sadašnjeg Milanovića Zorana,a ne Zorana Milanovića što je hrvatskije jar njemu ništa hrvatskije ne pristaje. Ne uspjevši ući u drugi krug predsjedničkih izbora,voljom hrvatskih birača i recimo izbornom prevarom jačih stranaka HDZ i SDP Miroslav Škoro se javno u drugom krugom tih izbora odlučio proglasiti svoj glasački listić nevažećim čime je odaslao jasnu nedvosmislenu poruku svojim biračima da ga slijede. Imajući u vidu kako je on javna eksponirana osoba poput Severine s kojom se ovih dana prepucava po portalima u svezi njenog prezimena,veliki dio njegovih glasača je slijedio njegov primjer a takvih je od skoro 500 000 bilo barem polovica,pa neka je 100 000,on je svojom voljom ostavio prednost Zoranu Milanoviću od kojih 100 000 glasova iz I-kruga predsjedničkih izbora koliko je on imao nad K.G.Kitarović.Nikakvo pravdanje Škoru neće abolirati od činjenice kako je upravo on najvećim dijelom doveo Zorana Milanovića na Pantovčak. To su činjenice i de iure i de facto i one se nikakvom valjanom argumentacijom ne mogu pobiti.

Uzročno posljedična sveza Miroslava Škore i Zorana Milanovića

Sada dolazimo do uzročno posljedične sveze između Miroslava Škore , njegovog Domovinskog pokreta i Zorana Milanovća. Po Miroslavu Škori i njegovim slijepim poslušnicima od kojih treba izdvojiti Velimira Bujanca su Zoran Milanović i K.G.Kitarović dva zla od kojih valja birati manje jer po njima glasovati za bilo kojeg od njih dvoje nije kršćanski.Promatrajući te dvije osobe,cijeli njihov život i karijere ,ta dva kandidata za Predsjednika RH.K.G.Kitarović i Milanovića hajdemo racionalno prosuditi na temelju činjenica da li su njih dvoje odista dva zla od kojih treba birati manje?
Mandat K.G.Kitarović su obilježili njeni susreti na najvišim državničkim razinama i gdje ju je odista bilo lijepo za vidjeti oku. Sklopila je mnoga državnička poznanstva i doprinijela ugledu RH u svijetu. Zadnje mjesece njenog mandata obilježili su njeni poznati gafovi kojih je bilo popriličit broj a koji su bili produkt njene trke za dobivanjem drugog mandata iako duboko svjesna kako nema apsolutnu podršku u svojoj stranci HDZ zahvaljujući uhljebima i prilovodama u toj stranci koji bi dali guzice tko im više ponudi na političkoj sceni. Poznat je također i njen nejasan stav u svezi abortusa kada je izjavila kako je za život začeta a nerođena djeteta ali isto tako svaka žena ima pravo izbora na abortus čime je navukla bijes mnogih domoljuba,katolika Hrvata. U svezi starohrvatskog pozdrava ZDS isto je dala izjavu kako su je drugi krivo savjetovali u svezi tog pozdrava te ga je u početku podržavala a sada pritisnuta galopirajućim antifašistima mijenja svoj stav. No,sve u svemu njeno činjenje ili ne činjenje je obilježeno gafovima,greškama u izjavama a ne djelima. Sada dolazimo do Zorana Milanovića. Cijela njegova politička karijera je obilježena gafovima,zbog čega su njegove izjave prozvane zoranizmima,a poglavito dok je bio predsjednik Vlada RH. U to vrijeme dok mu je ministar unutarnjih poslova bio Ostoja Ranko kako ga popularno zove Bujanac njegova milicija je brutalno pretukla hrvatskog branitelja u Vukovaru te mu slomila lubanju dok je skidao ćirilične natpise u Vukovaru koje je Milanovićeva vlada tamo postavila. Milanović je poznat i po tome što je poslao specijalce na 100% HRVI kod Markove katedrale u Zagrebu. Poznat je i po svojim izjavama kako će migrante koji su navalili u Hrvatsku poslati Mađarskoj na granicu pa neka se ona s njima hrve. Isto tako poznat je po izjavi koju je dao jednoj ženi kojoj je u poplavama u Slavoniji uništena kuća kako je i njemu poplivalo kupatilo u Zagrebu ne pokazujući nimalo empatije i suosjećanja prema jadima te žene i tisućama drugih ljudi pogođenih poplavama. Između ostalog Milanović je poznat kao ateist te ne prisustvuje nikakvim velikim hrvatskim katoličkim blagdanima što je prije njega činio svaki hrvatski predsjednik.
I onda ni od koga pozvan ili možda jeste pojavljuje se Miroslav Škoro koji dovodi takvog ateistu,komunjaru,slučajnog predsjednika,još slučajnije države RH,na čelo države RH nakon čega kreće najveća budalaština koja je mogla pogoditi hrvatsku državu od njenog osnutka. Taj se lik izruguje hrvatskim običajima na inauguraciji,omalovažava hrvatsku himnu,lentu,znamenja,mijenja protokol,zbog čega se svi prisutni na inauguraciji stide i gledaju u pod,iz svog ureda izbacuje sve biste svih hrvatskih veličina želeći time dati do znanja Hrvatima kako je Tito kojeg je prije njega s Pantovčaka izbacila K.G.Kitarović za njega isti kao i sve druge hrvatske veličine poput Tuđmana i Ante Starčevića. U Okučanima je na komemoraciji VRO Bljesak napustio komemoraciju jer su se pojavili po njemu neki“likovi“s obilježjima ZDS koji je po njemu ustaški pozdrav. U Jasenovcu je za ploču Hosovaca koji su dali život za RH rekao prisutnima da „sklone to“jer je ploča HOS-a na kojoj piše ZDS za njega „to“.

Maslenica kao nastavak udara na temelje hrvatske državnosti

Sada je došla Maslenica na kojoj ponavlja isto odnosno ne mijenja ni za pedalj svoj stav i napušta komemoraciju. Normalno na njegovu stranu su stali svi predstavnici lijevih stranaka u RH,mainstream mediji u rukama slugu sotone,što unutarnji što inozemni. Predstavnici hrvatske vlasti koji su nazočili komemoraciji u Maslenici od kojih valja izdvojiti novog ministra obrane mlađahnog Marija Banožića daju nemušte,plahe i mlake izjave jer im se položaj na koji su postavljeni oslačao u tolikoj mjeri da će žrtvovati sve kako bi tu ostali. Rijetki predstavnici stranaka desne političke provenijencije su osudili takav čin aktualnog Predsjednika države RH. No,sve izjave kada se promotre u globalu su mlake i nedovoljne. Jer ovim činom Milanović udara na same temelje državnosti RH jer je u njenim temeljima ugrađen Domovinski rat čija je zakonita i legalna postrojba HOS u čijem znakovlju stoji ZDS i time je ta priča završena. Svatko onaj tko udari na temelje državnosti RH udara na hrvatski narod u globalu a to je danas učinio odnosno ponovio Zoran Milanović. Iz svega prednjeg proizlazi kako hrvatska država nije država u pravom smislu riječi jer njene institucije dopuštaju gaženje njene državnosti danas od predsjednika RH a sutra,odnosno još od jučer to čine mnogi a njene institucije ne čine ništa kako bi tu državnost zaštitile.

Lukava igra budale ili profitera Milanovića“

Sada će mnogi reći kako je Zoran Milanović za svoga mandata učinio više za Hrvate u BiH nego li svi njegovi prethodnici prije njega misleći pri tome kako je odlikovao postrojbe HVO-a i njihove zapovjednike za doprinos obrani RH u Domovinskom ratu a drugi predsjednici RH pa i K.G.Kitarović to nisu učinili što je činjenica,no isti pri tome zaboravljaju kako je Zoran Milanović i budala i profiter u jednome. Budala jer mu može biti dok je profiter iz razloga što jako dobro zna kako će odlikovanjem Generala HVO-a i njihovih postrojbi navući na tanak led i pridobiti simpatije malo vjernih i lakovjernih Hrvata BiH i diljem svijeta. A takvi glasovi su i njemu i njegovim prethodnicima Mesiću i Josipoviću jako falili pri izboru za predsjednika RH a to što će zbog odlikovanja pretrpjeti određene packe od strane lijevih stranaka u RH će kratko trajati. I upravo nakon odlikovanja hrvatskih generala u BiH se moglo čuti kako će Milanović bez problema osvojiti i drugi mandat.

Dati drugi mandat slučajnom Predsjedniku je ravno kolektivnom samoubojstvu hrvatskog naroda

Drugi mandat dati čovjeku koji je sve samo ne Hrvat,domoljub,katolik premda je RH katolička zemlja u procentu od 87%.Predsjednik države u kojoj njegova vlada ubija i fizički nasrće na branitelje zjenicu našeg oka. Na čelo države dolazi čovjek čiji su pravni,ideološki pa čak i biološki prednici svirepo i bez suđenja pobili preko 500 000 Hrvata na križnom putu dok ih je još najmanje toliko završilo u komunističkim kazamatima gdje ih je dosta skončalo svoj život,a taj isti predsjednik se nikada nije javno pokajao i odrekao tih zločina niti ima namjeru. Ni on a niti itko drugi iz redova njegove stranke SDP. Predsjednik države koja u svom nazivu nema ni „D“od države koju on predstavlja i zastupa na inozemnom planu. Predsjednik koji gle slučaja nije bio sudionik Domovinskog rata a sada se voli družiti i slikati s hrvatskim generalima,i skakati s vojnog transportera pri čemu ispada smiješan,jer želi pokazati kako je on faca,kako je pokupio manire Gotovine,Mije Jelića,Damira Krstičevića,te svih drugih dokazanih hrvatskih Generala junaka.

Osnivanje Domovinskog pokreta M.Š u Čitluku

Takvog lika je poštovani čitatelji na Pantovčak doveo stanoviti Miroslav Škoro koji osniva svoj Domovinski pokret i u BiH gdje je prva destinacija tog pokreta Čitluk gdje je na čelo te podružnice izabran neki lik kojemu su također Zoran Milanović i K.G,Kitarović dva zla od kojih ne treba birati manje jer to nije kršćanski. Sretno im bilo u osnivanju njihovih podružnica u cijeloj BiH,no jedno isti moraju znati jednom i za zauvijek. Zoran Milanović i K.G.Kitarović nikada nisu bili niti će biti dva zla od kojih ne treba birati manje jer to nije kršćanski. Njih se dvoje ne mogu ni u čemu uspoređivati jer je to nemoguće. I svatko tako tak misli daleko mu kuća od moje bila. Nikada se ne mogu uspoređivati nebo i zemlja,sunce i mjesec. Vjera i nevjera. Laž i istina premda je često granica između njih jako tanka.Sve negativnosti ovog svijeta kojima obiluje Predsjednik RH Zoran Milanović koji očijuka s drugim i drugačijima. Kojemu pederi i lezbače imaju ista prava na sklapanje tzv“braka“usvajanje djece u takve tzv“brakove“te biranje trećeg roda na svojim osobnim dokumentima. Predsjednik kojemu je abortus pravo izbora o kojemu nema govora ni prigovora. Predsjednik koji ne odlazi u crkve na najveće katoličke blagdane čime se izruguje svim katolicima RH kojih je u procentu 87% ili možda nije? Predsjednik koji se izruguje svemu i svačemu što mu nije po volji a po volji mu može biti jer je Predsjednik. Takvog nam je predsjednika na Pantovčak „donio“Miroslav Škoro čiji se pokret svakim danom sve više osipa jer ga napuštaju mnogi. Napustila ga je najnovija hrvatska heroina desnice Karolina Vidović Krišto zbog neslaganja s vrhom tog pokreta. Jako je znakovito kako je K.V.Krišto između ostalog rekla kako je napustila Škoru jer joj nisu dopustili napade na Predsjednika SDP Peđu Grbina govoreći joj kako moraju njegovat dobre odnose s SDP. Ukoliko je to istina što je ona izjavila ,a nemamo razloga joj ne vjerovati onda je to strašno.“Njegovati dobre odnose s SDP“je ravno nacionalnoj izdaji. Sa pravnim,ideološkim i biološkim slijednicima najgoreg političkog sustava u povijesti čovječanstva a deklariraju se kao stranka krajnje desnice u Hrvata. Ako je Domovinski pokret Miroslava Škore krajnja desnica pa za Boga miloga onda Hrvati nemaju desnicu. A ta desnica čvrsto stisnuta može i mora stranku SDP jednom za zauvijek maknuti s političke scene milom ili silom. Jer nikakva stranka desnice ne bi smjela koalirati niti njegovati nikakve dobro-susjedske odnose sa hrvatskim neprijateljima broj 1 kojima Hrvatska nije na srcu. Njima Hrvatska zapravo samo služi za muženje,i uzimanje krvavo stečenih hrvatskih kuna za koje su hrvatski domoljubi prolijevali svoju krv,lili suze i znoj.
Stoga današnje napuštanje komemoracije u Maslenici od strane Zorana Milanovića samo potvrđuje tezu tko je i koga zapravo predstavlja Miroslav Škoro tamburaš iz Slavonije koji je pobrkao lončiće ili možda zapravo nije?Možda je tek žetončić u rukama duboke države koju napada,u kojoj je zapravo našao svoje mjesto i kojoj zapravo i služi?

Vlado Marušić/Braniteljski portal.ba