Nakon što je premijer Plenković na sjednici Vlade donio odluku da će Vlada nagraditi našeg ovogodišnjeg predstavnika na Euroviziji, Marka Purišića aka Baby Lasagnu, Marko je reagirao na svom Instagram profilu, napisavši kako zahvaljuje hrvatskoj vladi na novčanoj nagradi, ali kako on neće prihvatiti tu nagradu, već želi da se taj novac donira onima kojima je potrebniji.

“Zahvaljujem hrvatskoj vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljni je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći.

Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje te ime Hrvatske vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom ‘Mladen Ćepulić’. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala.”, napisao je Marko Purišić, skroman čovjek velikog srca i pokazao svojim primjerom kako se to radi svima onima koji imaju puno previše, ali nisu u stanju učiniti ono što je učinio on. Bravo, Marko!

Epoha.hr