Pobjednik za mjesto Gradonačelnika Zagreba znao se I prije drugog kruga

Još su jedni lokalni izbori u RH iza nas. Zapravo iza svih nas koji se smatramo ili zovemo Hrvatima,domoljubima i katolicima. U nedjelju 30. svibnja 2021.godina, na sami Dan Državnosti RH održan je II krug tih izbora u kojemu su se vodile borbe za mjesta Gradonačelnika u onim mjestima u kojima neki od kandidata nije u I krugu ostvario pobjedu od 51% osvojenih glasova.

Ipak od svih gradova najvažnija borba je bila za mjesto Gradonačelnika Grada Zagreba u kojoj su se nasuprot našla dva kandidata. Kandidat extremne ljevice Tomislav Tomašević ispred političke platforme Možemo i kandidat Domovinskog pokreta Miroslav Škoro.

I potpunom slijepcu je odveć bilo jasno kako Miroslav Škoro u II krugu tih izbora nema praktični nikakvih šansi pobijediti Tomaševića a sve uz razloga što je ovaj u I krugu osvojio preko 45%glasova Zagrepčana, dok je on osvojio kojih 12%. Ipak Škoro je sukladno svojim običajima iz nekih prethodnih izbora u RH najavljivao kako još sve nije gotovo te je on sukladno svojim izjavama najavljivao borbu za svakog birača Zagreba a poglavito za birače tzv.”desnice” koja je odavno rascjepkana na više političkih opcija od kojih su mnoge marginalizirane ili na rubu političkog opstanka, a sve zahvaljujući Judama u njihovim redovima.

I dogodilo se konačno ono što se moralo dogoditi. Tomašević je osvojio duplo više glasova od Škore u II krugu izbora(blizu 200 000) i sada će naredne 4/četiri godijne upravljati Zagrebom zajedno sa svojim pomoćnicima.

Mogu li Tomašević i platforma Možemo voditi Zagreb naredne 4 godine?

Ne ulazeći u problematiku i razloge koji su doveli do poraza Škore na tim izborima, neka se time bave on i njegov tim, ovdje ćemo se pozabaviti s Tomaševićem i ekipom koja djeluje uz njega i koja će krojiti sudbinu Zagrepčana pa čak i dobrim dijelom sudbine svih Hrvata cijele Domovinske i iseljene Hrvatske naredne 4/četiri godine.

Ako prihvatimo kao zdravo za gotovo kako je Zagreb od davnina glavni grad svih Hrvata u zemlji i inozemstvu onda se moja malenkost ne može oteti dojmu kako je taj grad morao i trebao biti grad svih Hrvata koji ljube i vole svoju zemlju Hrvatsku, njenu Svetu Katoličku i Apostolsku crkvu, Božje i prirodne zakone, svoju tradiciju, običaje i kulturu. Grad u kojemu će vladati svi oni koji štuju i njeguju te vrednote. Grad u kojemu će se donositi svi najvažniji zakoni i odluke koje nisu suprotne navedenim vrednotama.
No, da li je politička platforma Možemo na čijem je čelu novi Gradonačelnik Zagreba Tomašević ta snaga koja će njegovati i štititi te vrednote? Da li je ekipa okupljena oko njega upravo ta koja će se svim srcem svojim i svom dušom svojom boriti za te vrednote?

Isto tako ako uzmemo zdravo za gotovo kako je dugovječni Gradonačelnik Zagreba pokojni Milan Bandić uhljebljivao i pogodovao raznim interesno-klijentelističkim grupacijama i političkim formacijama da li je upravo politička platforma Možemo ta koja će konačno stati u kraj tim pogodovanjima i uhljebljivanjima ili će pak iz osvete koja je svojstvena ljudima iz bivšeg sustava po kratkom postupku eliminirati svoje prethodnike a na njihova mjesta opet uhljebiti i pogodovati gorima od najgorih?

Tomislav Tomašević i platforma Možemo kao pravni, ideološki pa čak i biološki slijednici najvećih zlikovaca nakon II svjetskog rata u RH?

No, prije nego li odgovorimo na ta pitanja hajdemo se malo vratiti na tzv.”vrednote”tzv.”civiliziranog svijeta”ili na tzv.”normalnu Hrvatsku”za koju se platforma Možemo zalaže a uz njih i na desetine tisuća njihovih istomišljenika diljem Zagreba i Hrvatske, od kojih prednjači aktualni Predsjednik RH Zoran Milanović.

Ipak kako bismo promotrili planove grupacije Možemo hajdemo se malo vratiti u davnu 1945.godinu, odnosno na sam završetak II svjetskog rata, a poglavito na dan 08.svibanj 1945. godine kada su Zagreb odnosno NDH kao vjekovna težnja hrvatskog naroda za samostalnošću i neovisnošću pali u ruke preobučenih četnika i partizana najgorih zlikovaca u povijesti hrvatskog naroda koji su na krilima sotone svojim prljavim kandžama pobili sve što se pobiti moglo načinivši nezapamćeni genocid nad hrvatskim narodom za koji nitko do dana današnjeg nije odgovarao.

Padom Zagreba pala je i NDH čiji pripadnici regularnih oružanih snaga, Ustaše i domobrani te preko 500 0000 nevinih Hrvata, žena, djece i staraca, su doživjeli nezapamćenu katastrofu na Križnom putu za koji opet nitko do dana današnjega nije odgovarao.

Zauzevši glavni Grad svih Hrvata Zagreb te sluge sotone su oteli i opljačkali imovinu svih Zagrepčana za koje su smatrali kako je treba oteti i uselili se u njihove kuće, stanove i poslovne prostore bez obzira na nacionalnost ili vjeroispovijest onih koje su pobili ili iselili.

Od takvih izroda izleglo se zločinačko sjeme novih izdanaka kojima neovisna RH nije padala na pamet jer su smatrali kako su je 08.svibnja 1945.ubili, odnosno uništili svaku pomisao na nju.

Izdanci komunističkih zlikovaca nakon Domovinskog rata u RH zločinačku zvijezdu petokraku mijenjaju šahovnicom

No, dogodio se Sveti Domovinski rat u RH u kojemu su ti prokleti izdanci četničko-partizanskog sjemena otvoreno navijali za slom i poraz ideje o neovisnosti hrvatskog naroda jer su dušom i tijelom pripadali zločinačkoj crveno-krvavoj zvijezdi petokraci koja je razarala Vukovar, Škabrnju, Gospić, Sisak, Petrinju, Dubrovnik a konačno i Zagreb, a koja je konačno ista kao i ona koja je pobila Zagrepčane i Hrvate na Križnom putu 1945.godine.

Kada su se uvjerili kako im ne ide po planu kao najveće kurvetine samo su se preodjenuli i zločinačku zvijezdu petokraku koju su mislili slaviti kao davne 1945.godine kada je ušetala u Zagreb su zamijenili sa šahovnicama i slavili hrvatske pobjednike nakon završetka Domovinskog rata.

Treba im priznati kako su jako dobro poznavali psihologiju hrvatskog naroda,odnosno hrvatskih ratnika koji su se u Zagreb vraćali ozareni pobjedama diljem lijepe naše. Znali su kako naši ratnici i naš narod neće primijeniti taktiku i tehniku njihovih pravnih, ideoloških pa čak i bioloških slijednika nakon završetka II svjetskog rata, te će oni ostati u životu što im je u početku bilo najvažnije a nakon toga će korak po korak zauzimati svoje pozicije u političkom,javnom, kulturnom i športskom životu Hrvatske što se i dogodilo.

I upravo vođeni takvom politikom svekoliki slijednici zločinaca iz Zagreba i Sa Križnog puta su formirali političku platformu Možemo koja je pronašla idealan put za nesmetano djelovanje osnivanjem tisuća nevladinih udruga koje su sisale novac poreznih obveznika diljem RH kako bi blatili i crnili majku Hrvatsku, a kao konačište za svoje protu Božje, protu-prirodno i protu-hrvatsko djelovanje izabrali su normalno glavni grad svih Hrvata Zagreb.

Koga mrze Tomašević i platforma Možemo?

Svoje političko djelovanje zamaskirali su borbom protiv pokojnog MIlana Bandića prosvjedujući protiv njega na svakom koraku,montirajući političke optužnice protiv njega sve pod krinkom zaštite Zagreba od lopova,uhljeba, Hercegovaca u bijelim čarapama,ratnih profitera i svih onih koji po njima žive u 16 stoljeću ili pak u 1945.godini a takve su označili ove:

-Hrvatske branitelje,
-Svetu Katoličku i Apostolsku crkvu u Hrvata,
-Neprijatelje Abortusa i eutanazije,
-Neprijatelje Gay parada, sklapanja isto spolnih zajednica nikako brakova i usvajanje djece u takve zajednice,
-neprijatelje rodne ideologije,
-protivnike priliva migranata u EU, RH i kroz nju,
-neprijatelje Tita i njihove tzv.”Svete antifašističke borbe”,
-neprijatelje nevladinih udruga koji im otimaju njihove novce ,
-Članove udruge Hoda za život,
-sve one koji drže do Božjih i prirodnih zakona jer su zaostali u razvoju,

I sada oni koji mrze, jer se za njih ne može reći kako ne podnose ove navedene preuzimaju kontrolu nad Zagrebom kojim će upravljati naredne 4/četiri godine. Najgore od najgoreg zla, sluge sotone preuzimaju praktično svu kontrolu, sve financijske i druge transakcije Grada Zagreba,a konačno i velikog dijele Hrvatske jer Zagreb čini četvrtinu stanovništva cijele Hrvatske.

Tko je pomogao Tomaševiću i platformi Možemo preuzeti upravljanje Zagrebom u naredne 4 godine?

Pravni, ideološki i biološki slijednici najvećih zlikovaca u povijesti hrvatskog naroda nakon završetka II svjetskog rata preuzimaju Zagreb da bi se nad njim iživljavali u svojim sotonističkim izražajima a sve zahvaljujući ovima:

-apstinentima od svih izbora neovisno iz kojeg dijela Hrvatske, BiH, ili inozemstva su se doselili u Zagreb, nakon završetka II svjetskog rata.
-prodanim i malodušnim Braniteljima,
-obezglavljenoj hrvatskoj omladini iz narušenih i malo vjerničkih obitelji,
-Hrvatskim judama sukladno onoj A.G.Matoša:”Hrvatska već vidje mnoga čuda al ne nađe štrika za toliko Juda!”
Sada smo tu gdje jesmo opet sukladno onoj izreci:”Kakva svinja takva mast, kakav narod takva vlast”.

Unatoč Božjim upozorenjima Zagrepčani i Zagrepčanke se ne popravljaju

A Zagrepčani i Zagrepčanke zapravo i zaslužuju vlast kakvu si dobili unatoč silnim Božjim upozorenjima, nikako kaznama koje su ih pogodile u jako kratkom vremenskom periodu. Sjetimo se silnih potresa, poplava, corone koji su ih istovremeno pogodili i gdje su se mnogi tada zapitali: “Bože moj ima li još išta što će nas snaći?Zar i ovo nije previše?

Ako malo zavirimo u Bibliju i Riječ Božju, ta zar nije Zagreb već dobrano zgriješio unatoč silnim Božjim upozorenjima? Zar Sodomi i Gomori nije pružena ne jedna već mnoge šanse za spas a stanovnici tih gradova su se o njih oglušili?

Sluge sotone ispred platforme Možemo su:

Bez obzira što vjerujemo kako u Zagrebu postoje mnoge jako dobre i Bogu predane duše svatko od njih neka se zapita koliko je i što učinio da Zagreb ne padne u kandže najgorih slugu sotone:Tomislava Tomaševića, Rade Borić, Sandre Benčić, Anke Mrak Taritaš, Vilija Matule, Urše Raukar, Ivane Kekin, Dalije Orešković, Bojana Glavaševića, Branko Ančić, Đuro Copor, Iva Ivšić, Antonija Petričušić, Ivo Špigel, Nebojša Zelić, Damir Bakić, Marija Brajdić Vuković, Teodor Celakovski, Suzana Jašić, Jelena Miloš, Draženka Polović, Mima Simić, Naima Balić, Gordan Bosanac, Danijela Dolenec, Iskra Mandarić, Nives Miošić, Goran Pristaš, Dražen Šimleša, Tamara Visković, te mnogih drugih slugu sotone diljem Zagreba i RH koji su svoje pozicije stekli kroz silne nevladine udruge u svim sferama života.

Neka se svatko od onih koji su izišli na izbore ili pak nisu izišli upitaju jesu li učinili dovoljno ili premalo kako bi animirali svoju rodbinu, prijatelje, kumove, i poznanike za izlaskom na te izbore na kojima su pobijedili oni koji će im krojiti i konačno skrojiti sudbinu za naredne četiri godine dok će mnogima sudbina biti skrojena za cijeli život.

Mene kao autora ovih redaka premda ne živim u Zagrebu, koji navijam cijeli život za NK Dinamo, Cibonu, koji Zagreb stjecajem okolnosti poznajem kao svoj džep, u kojemu imam mnoštvo rodbine i prijatelja odista boli duša i srce nad onima koji će ostati živjeti u Zagrebu pod vlašću onih koji nakon završetka Domovinskog rata u RH nisu trebali postojati na zemljopisnoj i političkoj karti RH a sada su preuzeli glavni Grad svih Hrvata Zagreb.

Mogu se jedino pomoliti za spas njihovih duša i moliti milosrdnog Nebeskog Oca da im bude milostiv u dane koji dolaze a doći će.

Jao vama Zagrepčani i Zagrepčanke

Na kraju ću navesti jedan citat iz Evanđelja po Luki (23,26-43,)koji govori o Kalvariji i Muci Sina Božjega koji se može uzeti kao vjerna paralela za sve one koji su doprinijeli preuzimanju glavnog grada svih Hrvata od onih koji to najmanje zaslužuju.

“Za njim je išlo silno mnoštvo svijeta, napose žena, koje su plakale i naricale za njim. Isus se okrenu prema njima pa im reče: Kćeri Jeruzalemske, ne plačite nada mnom, nego plačite nad sobom i nad djecom svojom. Jer evo idu dani kad će se govoriti: ‘Blago nerotkinjama, utrobama koje ne rodiše i sisama koje ne dojiše.’ Tad će početi govoriti gorama: ‘Padnite na nas!’ i bregovima: ‘Pokrijte nas!’ Jer ako se tako postupa sa zelenim stablom, što li će biti sa suhim?”

Vlado Marušić,Braniteljskiportal.ba