Smrt iz bočice

Većini je nepoznat podataka da je u skladu sa Zakonom o slobodi informacija (FOIA) iz 2021. “Povjerljivo izvješće Pfizera” postalo javno dostupno, pokazujući da su u farmaceutskom divu cijelo vrijeme znali kako je njihovo „cjepivo“ protiv koronavirusa smrtonosno.

Injekcija mRNA prouzročila je više od 1200 prijavljenih smrti i desetke tisuća prijavljenih neželjenih događaja, samo unutar prva dva mjeseca od puštanja sredinom prosinca 2020. U tom periodu su bila prijavljena i 23 slučaja spontanih pobačaja od 270 trudnoća i više od 2000 prijava srčanih poremećaja.

Pfizer je primio sva ova izvješća do kraja veljače 2021., a sama kompanija potvrdila je da su njezini ubodi odgovorni za “ubojstvo iz nehata”. Na temelju ovih dokaza, Pfizer je u to vrijeme prema zakonu imao odgovornost odmah povući injekciju, ali to nije učinio.

Umjesto toga, Pfizer je nastavio s ubrizgavanjem stotina milijuna ljudi diljem svijeta svojim injekcijama mRNA. I još jednom, zahvaljujući odobrenju američke Uprave za hranu i lijekove (FDA) i prihvaćanju američkih centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), Pfizer ponovno masovno ubrizgava javnost s još više injekcija mRNA.

Da je Pfizer odmah povukao svoja „cjepiva“ krajem veljače 2021., nakon što je primio sve te izvještaje, karakter oznake “ubojstva” bi se promijenio, ovisno o tome kako se postupalo s otkrićem. Budući da ih je Pfizer nastavio distribuirati, ovo sada spada u kategoriju masovnog genocida.

“Ubojstvo za razliku od ubojstva iz nehata podrazumijeva ‘zločinačku namjeru’”, izvještava Global Research. “Pfizerovo cjepivo protiv COVID-19 predstavlja kazneno djelo. S pravnog stajališta, to je ‘čin ubojstva’ koji se primjenjuje diljem svijeta na ciljnu populaciju od 8 milijardi ljudi. Do sada je više od 60 posto svjetske populacije primilo COVID-19 cjepivo.”

Prema sporazumu o farmakovigilanciji koji je trenutačno na snazi, Pfizer je u potpunosti odgovoran za upravljanje svim podacima o sigurnosti nakon davanja odobrenja u ime BioNTecha, svog partnera u proizvodnji „cjepiva“, što tu tvrtku također čini suučesnikom u masovnom genocidu.

„U manje od tri mjeseca nakon službenog pokretanja operacije Warp Speed ​​od strane Trumpove administracije, bilo je ukupno 42.086 izvješća o slučajevima (25.379 medicinski potvrđenih i 16.707 nemedicinski potvrđenih) koji su sadržavali 158.893 događaja”, objašnjava Global Research.

“Najviše slučajeva (34.762) primljeno je iz SAD-a (13.739), Ujedinjenog Kraljevstva (13.404), Italije (2.578), Njemačke (1913), Francuske (1506), Portugala (866) i Španjolske (756); preostalih 7.324 je distribuirano među 56 drugih zemalja.”

Budući da su svi ovi podaci službeni i u cijelosti navedeni u izvješću samog Pfizera, nepobitni su. Drugim riječima, ovo nije nikakva teorija zavjere. Na temelju toga sada postoji mnogo dokaza za formuliranje pravnih postupaka ne samo protiv Pfizera i BioNTecha, već i protiv vladinih agencija kao što su FDA i CDC, kao i protiv Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i masovnih medija.

“Ovo je de facto mea culpa od strane Pfizera”, zaključuje Global Research. “Da, to je ubojito cjepivo.”

To je također mea culpa i izdaja od strane korumpiranih nacionalnih vlada diljem svijeta kojima Big Pharma prijeti i podmićuje ih.

Provjeri.hr