HSP I HKDU pozivaju Hrvate da glasuju za hrvatsku oporbu – koaliciju Mostar moj Dom, HRS i HDZ 1990. hercegovina.info
Izborni stožer koalicije „Mostar moj Dom“ kojeg čine HSP, HSP BiH i HKDU-Hrast održao je danas izvanrednu sjednicu sa samo jednom točkom dnevnog reda; “izborni inžinjering bošnjačkih stranaka i hrvatski odgovor na suspediranje demokracije u Mostaru”.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Bošnjačka politika koja ima za cilj majoriziranje Hrvata u cijeloj Federaciji Bosne i Hercegovine, te pretvaranje tog entiteta u Bošnjački entitet, zacrtala je na ovim općinskim izborima preuzeti vlast u Stocu i Mostaru i tako poručiti cijeloj svjetskoj javnosti da Hrvata nema i da je FBiH građanski entitet, sa apsolutnom dominacijom Bošnjaka kao što je i Republika Srpska navodno građanski entitet, a u stvari je etnički očiščen entitet od nesrba.

U taj projekat razbijanja Hrvata, a i samim time i Bosne i Hercegovine su glavni igrači iz SDA i SDP-a, a logistički suport im daje uzurpator člana Predsjedništva BiH iz reda Hrvata Željko Komšić koji je svoju stranku u Mostaru stavio na raspolaganju SDA -u, kao i sva veleposlanstva kojim upravljaju njegovi kadrovi, jer vrlo dobro zna da su ga izabrali stranački operativci SDA a ne Hrvati pa čak ne ni Bošnjaci.

U Stocu SDA i SDP su dogovorili devet, što je većina navodnih nezavisnih kandidata i to pet SDA-ovih, tri SDP-ova i jedan zajednički navodno nezavisni kandidat, kako bi u Općinskom vijeću Stolac bili većina iako Hrvata ima više u Stocu.

Hrvati Stoca su prepoznali taj plan i i odgovorili masovnim izlaskom na izbore te potopili SDA-SDP Titanik, koji je osvojio onoliko koliko i zaslužuje i zavrijeđuje 5 vjećnićkih mandata od 9 planiranih. To je pobjeda hrvatskog naroda, a hrvatske političke stranke su bile samo alat u rukama hrvatskog naroda, to je model za pobjedu i u Mostaru!

U Mostaru Bošnjačka latentna koalicija SDA-SDP suspendirali su demokraciju, iako izbora kao festival demokracije u Mostaru nije bilo punih 12 godina, te na veliku žalost ali i štetu svih građana , ali i na žalost koalicije Mostar moj dom, izbore sveli na pitanje tko će biti gradonačelnik Mostara Bošnjak iz SDA ili Hrvat iz HDZ BiH, sramno i za sve Mostarce višestruko pogubno.

Naime, latentna koalicija SDA – SDP je dogovorila da za gradsko područje Jug, niti jedna Bošnjačka stranka ne preda listu, osim naravno SDA – ove koalicije, kako bi se inžinjeringom dokopali hrvatskog mandata, a hrvatski glasovi rasuli na četiri liste, također u gradskom području Zapad, bošnjački izborni inžinjering je predao samo jednu listu i to navodno multietičnu SDP-ovu, kako bi i tu bukvalno ukrali mandat hrvatskom narodu, jer i tu imaju četiri hrvatske liste.

Ideolozi SDA i SDP-a sa pravom su računali na apstiniranje hrvatskog biračkog tijela, nezadovoljnim bahatim, drskim, bezobriznim i nepotističkim načinom vladajuće hrvatske nedemokratske stranke, što je apsolutna istina, ali Hrvati ovaj put imaju i izbor, a taj je izbor i odgovor na SDA-SDP inžinjering.

Dragi Hrvati, svi znamo da ovako dalje ne može, da politika HDZ BiH sustavno i bojimo se planski iseljevava Hrvate Mostara, ali i da gubitak pozicije gradonačelnika Hrvata, može imati dalekosežne posljedice za sve Hrvate u Bosni i Hercegovini. Koalicija Mostar moj dom ima odgovor i na SDA-SDP inžinjering i na HDZ BiH klijentelizam, Hrvati Mostara izađimo masovno na izbore i glasujmo za hrvatske oporbene liste, koaliciju Mostar moj dom, Hrvatsku republikansku stranku i HDZ 1990 i porazimo Bošnjački hegemonizam i HDZ BiH bahatost.

Za HDZ BiH se ne brinite njihovi uhljebi će im osigurati najmanje 12000 glasova, koje vi plaćate svaki dan kroz poreze , električnu energiju, vodu i druge razne prireze i poreze! Tih 12000 glasova su tek jedna četvrtina hrvatskih glasova Mostara, 36000 Hrvata ne glasača vladajuće stranke treba izaći i glasovati za tri hrvatske oporbene liste!, priopćila je koalicija Mostar moj dom.

lokalni izbori 2020 koalicija Mostar moj dom

Hercegovina info