U Širokom Brijegu:16.svibnja 2020.godine,

JAVNA HISTERIJA ZBOG NAJAVE SVETE EUHARISTIJE U SARAJEVU

 Najava održavanja Svete Euharistije za žrtve Križnog puta-Bleiburga,u Sarajevu  dana 16.svibnja 2020.godine više no ikada stvorila je neviđenu histeriju,proizvedenu od tzv.“antifašista“diljem RH,BiH,Srbije,koja se kao požar raspiren proširio diljem svijeta. Upućene su čak i prijetnje smrću Kardinalu Vinku Puljiću i Iliji Cvitanoviću Predsjedniku HDZ 1990 koji je najavio svoj dolazak u Sarajevo na taj dan.

                    Misa je konačno održana uz velike mjere osiguranja od tzv“antifašista“kojih je prema procijeni bilo oko 5000,a mnogi od njih su nosili transparente s partizanskim porukama,dok su mnogi imali na glavi kape s crvenim zvijezdama petokrakama. Neki su prostačili s porukama,od kojih vačj izdvojiti jednog tzv“antifašistu“iz Mostar koji je javno na you tube kanalu prijetio Kardinalu Vinku Puljiću vitlajući sjekirom,dok su neki javno prijetili Ustašama izjednačavajući ih s fašistima koji su poraženi u II svjetskom ratu.

DUGAČKA LISTA PREDSTAVNIKA TZV“ANTIFAŠISTA“KOJI NE ŽELE SVETU EUHARISTIJU U SARAJEVU

Duga je lista predstavnika tzv“antifašista“koji su se naprosto takmičili želeći prikazati Svetu Euharistiju za duše nevino pobijenih Hrvata,Muslimana,Slovenaca,te drugih naroda i narodnosti na Križnom putu kao revitalizaciju,rehabilitaciju ili reanimaciju poraženog Ustaškog pokreta,zločinaca,jer po kreatorima takve ideologije na Križnom putu su stradali krivci dok su u Jasenovcu stradali nevini ljudi.

                   Kao standard,tu se opet ni od kog normalnog pozvan pojavljuje bivši Predsjednik RH,Stjepan Mesić poznat  kao prijatelj Sarajeva i Bosne,koji je izjavljivao kako Hrvati svoja prava trebaju tražiti jedino u Sarajevu,i koji ponavlja svoja davno poznata stajališta kako su na Križnom putu stradali krivci,dok su u Jasenovcu stradali nevini ljudi,Ivo Josipović anemični lik koji je davno izgubio kompas u moru lutanja zločinačkim morima,pa Željko Komšić nelegalni i nelegitimni predstavnik Hrvatskog naroda u Predsjedništvu BiH,Akademik Slavo Kukić koji prije dva dana u svom stanu u Posušju,dok mu pozadinu čuva slika mega zločinca Tita daje izjavu za FBIH kako se Svetom misom u Sarajevu Kardinal Vinko Puljić izruguje ustaškim žrtvama i slično,te mnoge druge javne osobe iz RH i BiH,a da ne navodimo predstavnike srpskog naroda u BiH i Srbiji koji su se u hajci na predstavnike crkve u Hrvata solidarizirali s predstavnicima muslimanskog naroda u BiH.

ZAGOVARATELJI SVETE EUHARISTIJE U SARAJEVU IZJAVE DAJU UMOTANE U CELOF

Odista su rijetki oni koji su javno ustali u obranu slavljenja Svete Euharistije u Sarajevu,iz čega proizlazi kako ti tzv“antifašisti“drže sve važnije medije u BiH i van nje u svojim rukama,i tu je srž problema. A oni koji progovore javno,njihove su izjave umotane u celofan i svaki od njih osuđuje sve zločine napominjući kako sve žrtve treba tretirati podjednako ma od čije ruke stradale,i to nije u principu loša poruka,no da li je u konačnici dovoljna?

                    Promatrajući izjave navedenih predstavnika tzv“antifašista“te okupljene u blizini katedrale u Sarajevu ,da se zamijetiti kako među njima ima dosta mlađih osoba,što nedvojbeno pokazuje kako sjeme zla koje se popularno zove kukolj a nije uništeno kada je trebalo,i sada nastavlja gušiti zrelo,zdravo žito,prijeteći ga ugušiti svojim otrovnim korijenjem. A svi znamo kako se kukolj s korijenjem čupa i baca u oganj da izgori a ne žito od čijeg brašna  se mijesi i jede kruh naš svagdašnji.

OPIJENOST I INDOKTRINIRANOST TZV“ANTIFAŠISTA“

Opijenost i indoktriniranost tih tzv“antifašista“tekovinama NOB-e je naprosto nevjerojatna,što nedvojbeno pokazuje kako su upravo te snage reanimirale,reaktivirale sve svoje kapacitete kako bi nastavili ono što su započeli njihovi pradjedovi,djedovi i očevi po završetku II svjetskog rata na prostoru bivše Jugoslavije,da bi istu metodologiju nastavili njihovi pravni,ideološki i biološki slijednici u Domovinskom ratu,a na žalost i dana 16.svibnja 2020.godine u Sarajevu,diljem BiH i RH,te diljem svih bivših država zločinačke SFRJ.

                      A svi oni skupa su pod istim znakom,prokletom i krvavom zvijezdom petokrakom započeli sotonsko kolo,đavolji pir opjevan u njihovim pjesmama:“Nosim kapu sa tri roga,ne bojim se Boga.“A oni koji su oživotvorili tu pjesmu u stvarnost ubijali su sve one koji su držali do Boga i njegovih zakona. Stoga su tim sljedbenicima sotone u prvom redu smetali katolički svećenici,franjevci koje su svirepo nakon  završetka II svjetskog rata pobili diljem bivše Jugoslavije(preko 600),što se nije dogodilo nigdje u Europi nakon završetka tog rata,jer su jako dobro znali kako su upravo ti svećenici ona perjanica,i snaga koja drži Hrvate na okupu kako ne bi nosili „kapu sa tri roga koja se ne boji Boga.“

NDH KAO VJEKOVNA TEŽNJA HRVATSKOG NARODA ZA SUVERENOŠĆU I SAMOSTALNOŠĆU

Stjecajem okolnosti vjekovna težnja hrvatskog naroda za samostalnošću i suverenošću NDH,koja je bila u to vrijeme međunarodno priznata država,te njene regularne oružane snage Ustaše su bile na strani poraženih sila u II svjetskom ratu a sasvim razumljivo jer su uvijek postojale uzročno-posljedične povijesne,vjerske,kulturne i ideološke sveze hrvatskog naroda s Njemačkom,što je dalo povoda onima koji su negirali Boga i njegove zakone da započnu svoj bal vampira na svakom pedlju bivše Jugoslavije pa čak i van nje.

                      Prema podacima Britanskih obavještajnih službi nakon završetka II svjetskog rata je prema Bleiburgu krenulo oko 200 000 Ustaša i domobrana,te oko 300 000 civila,Hrvata,staraca,žena i djece,jer su jako dobro znali što će učiniti tzv“pobjednička“vojska sa tri roga koja se ne boji Boga,kako bi pronašli spas u trećim državama. No,izdajom Britanaca,a prevarom mega zločinca Tita,oni su vraćeni natrag u Jugoslaviju jer je Tito obećao Britancima kako će se oni vratiti kućama dok će tzv“krivcima“biti pravično suđeno.

„PRAVIČNO SUĐENJE NEVINIM HRVATIMA NA KRIŽNOM PUTU“

Odmah nakon toga na Bleiburgu počelo je tzv.“pravično suđenje“ hrvatskim časnim vojnicima,Ustašama,domobranima i civilima,te diljem Slovenije,Hrvatske,BiH,Srbije i Makedonije na Križnom putu. Od njih 500 000 se vrlo malo vratilo svojim kućama za što postoje relevantni podaci koji još uvijek nisu ugledali svijetlo dana zbog tzv“povijesti“pisane rukama tzv“pobjednika.“

                       Kad se  ovim žrtvama Križnog puta pridodaju zločini preobučenih Četnika i partizana diljem BiH,Hrvatske i Slovenije nad pučanstvom koje nije izbjeglo u Bleiburg dolazimo do strahovitih podataka o zločinima partizanskih koljača nad nedužnim hrvatskim narodom. Bog sami zna koliko je Hrvata pobijeno nakon završetka II svjetskog rata ali procijene govore kako ih je pobijeno najmanje 700 000 i svi živimo za dan kada će se ti podaci objelodaniti.

                         Zbog nezapamćenih zločina partizana istina o tim zločinima je minimalizirana,strogo čuvana,i svi oni koji su mogli nešto reći o tom bili su ubijeni,zatvarani ili ucijenjeni kako bi šutjeli,a zlikovci su to skrivali zbog jednoumlja koje je vladalo do demokratskih promjena na prostoru bivše SFRJ,i ta istina nije mogla na svijetlo dana jer su sve medije držali oni koji su ubijali i klali.

                         Povijesne udžbenike su pisali oni a to se gradivo učilo u školama,tako da je veliki broj djece premda potječu iz katoličkih obitelji u to povjerovalo jer im je preko 75 godina ispiran mozak takvim jednostranim informacijama o zločinima poraženih fašista,Ustaša,dok se zločini onih koji su pisali udžbenike nikako nisu spominjali. Poput romana o Mirku i Slavku koji biju na tisuće Švaba ili Ustaša a njih ni metak da okrzne.

SARAJEVSKA ISTINA O MIRKU I SLAVKU ISPRED SARAJEVSKE KATEDRALE

Današnje slike okupljenih tzv“antifašista“upravo potvrđuju tezu o Mirku i Slavku. „Pazi Slavko ili Mirko. Metak!“Slavljenjem Svete Euharistije za nevino pobijene hrvatske vojnike i civile slavi se zločinački poraženi fašistički-ustaški pokret koji je poražen na Križnom putu jer u glavama onih koji su se okupili u Sarajevu i diljem bivše SFRJ duboko je ukorijenjena misao kako su na Križnom putu pobijeni krivci,nekoliko tisuća,a nikako nevini civili jer konačna istina o zločinima partizanskih koljača nije uspjela podrijeti do njihovih ispranih mozgova.

                        Pri tome poglavito mislimo na one mlade osobe s kapama na kojima se svijetli zločinačka krvava  zvijezda petokraka,dok organizatori onakvog prosvjeda u Sarajevu jako dobro znaju kako se primiče konačni obračun vjernih Božjih ovčica s njima,pa stoga čine posljednje napore kako bi ih zaustavili u otkrivanju prave istine o strašnim partizanskim zločinima nakon II svjetskog rata.

ŠTO JE TO TZV“ANTIFAŠIST I POSTOJI LI TO UOPĆE?“

No,prije konačnog razobličenja istine koja će osloboditi sve ljude,i krivce i žrtve zbog kojih je održana Sveta Euharistija u Sarajevu dužni smo se pozabaviti protumačiti određene pojmove.

                      Što je konačno tzv“antifašist?“Da li to postoji?Do demokratskih promjena na prostoru bivše SFRJ,te nakon završetka Domovinskog rata bio je poznat pojam“komunisti“kojeg su rabili svi i koji nije bio zabranjen,ali svi oni koji su  bili pod tim znakom živjeli su s oprezom premda su se nazvali SDP umjesto SKJ ili KPJ.

                        Nakon donošenja nekoliko Rezolucija Vijeća EU o osudi svih totalitarnih sustava,nacizma,fašizma i komunizma,te pozivom svim državama članicama EU,bivšim socijalističkim državama za osudom tih sustava,ukidanjem znakova koji predstavljaju te sustave,te poduzimanjem odgovarajućih mjera protiv krivaca u tim sustavima,sve članice EU koje su bile socijalističke su to učinile osim Slovenije i Hrvatske,tako da postaje jasno kako se upravo u tim državama slavi i veliča zvijezda petokraka,kao simbol tog osuđenog totalitarnog sustava,kojemu se priklanja i BiH koja još nije postala članica EU. Kako bi doskočili međunarodnoj zajednici koja komunizam tretira isto kao fašizam i nacizam,pa čak i gore od njih, oni su se preko noći prekrstili u antifašiste,što ne postoji jer su oni bili i ostali komunisti,najveći koljači u povijesti čovječanstva i kao takvi će i umrijeti.

                    Oni žive i umiru kao zločinci a isto tako njihovi se potomci rađaju u zločinu jer ne priznaju grijehe koje su počinili njihovi prednici,te ga oni samo nastavljaju i slijede. A slijede ga jer im Bog smeta,jer su Njegovi zakleti neprijatelji,premda ih Bog poziva da se pokaju za svoje zločine kako bi našli spas u Njegovom zagrljaju.

SVETA EUHARISTIJA U SARAJEVU KAO MOLITVA ZA SPAS DUŠA NEVINIH HRVATA I NJIHOVIH ZLOČINACA

I upravo je Sveta Euharistija u Sarajevu zamišljena za spas svih duša s Križnog puta. I onih pobijenih preko 500 000 kao i njihovih zlikovaca,jer Bog ljubi sve ljude a najviše grješnike koji se pokaju za svoje grijehe i vrate Njemu pod zaštitu.

                    No,ti tzv.“antifašisti“koji su slučajno ostali živi završetkom Domovinskog rata u RH i BiH,jer su iskoristili dobrotu pobjednika u tom ratu,koji su za razliku od tzv“pobjednika“u II svjetskom ratu poštedjeli njihove živote premda su znali za sve njihove zločine, rodili su se drugi put i nastavili živjeti sa svojim zločinima koji se mogu samo gomilati. A gomilaju se sve više i više,jer onaj tko se ne odrekne svojih grijeha,nastavlja griješiti čineći još veće zločine.

                     Stoga je sve više abortusa,ubojstva nerođene a žive djece,eutanazija,steriliziranja zdravih mladih ljudi,legaliziranja isto spolnih zajednica i usvajanja djece u te zajednice,rastava brakova,te svih drugih protu Božjih i protuprirodnih zakona i nastranosti.

ONI NOSE „KAPU SA TRI ROGA KOJA SE NE BOJI BOGA“

Sve to navedeno odgovorno tvrdimo čine oni koji su nosili i danas nose „kapu sa tri roga koja se ne boji Boga.“Sve zločine nad nevinim Hrvatima,Muslimanima i drugim narodima i narodnostima u II svjetskom ratu,nakon njega,u Domovinskom ratu i nakon njega činili su ti navedeni.

                    Stoga je potpuno suludo,apstraktno,kontradiktorno  i apsurdno kako se 5000 Muslimana u Sarajevu kiti s zločinačkim obilježjima zvijezde petokrake,a na Križnom putu je stradalo od te iste zvijezde petokrake preko 50 000 Muslimana,nakon II svjetskog rata još koja tisuća,dok   ih je  u Srebrenici, Sarajevu, Prijedoru,te mnogim drugim gradovima diljem BiH u Domovinskom ratu ta ista zvijezda petokraka pobila nekoliko desetaka tisuća,razrušila im domove,uništila im živote. A da apsurd i kontradiktornost današnjim veličanjem zvijezde petokrake u Sarajevu bude veća napominjemo  kako je njihov jedini i neponovljivi „babo“Alija Izetbegović upravo od te iste zvijezde petokrake gulio višegodišnju zatvorsku kaznu.

                      Svi oni koji su se borili i bore protiv  tih koji su nosili i nose te  kape su vjerne Božje ovčice koje će se skupiti u jedno ogromno stado koje će završiti ono što nisu Branitelji završili po završetku Domovinskog  rata. Nikakvih 5000 tzv“antifašista“puta 5000 neće zaustaviti istinu koja dolazi. A ta će istina zaboljeti mnoge. Tu će istinu osjetiti mnogi u dubini svog srca,koja je bila strogo čuvana tajna.

PRAVA ISTINA KAO STROGO ČUVANA TAJNA

Istina koja je cijeli jedan narod htjela zbrisati s lica zemlje,ali zahvaljujući našem milosrdnom nebeskom Ocu koji nikada ne napušta svoje vjerne ovčice ta će istina ispuniti naše trgove,naše ulice,naše duše,naša srca,škole,medije,zrak koji dišemo,vodu koju pijemo,cvijeće koje mirišemo,a poglavito naše vječne spomenike skrivane preko75 godina ispod zemlje.

                       Doći će taj dan kada se neće znati ni za sjeme onih koji brane slaviti Svete Euharistije u kojima se moli za nevine duše Hrvata,ali i za duše onih koji su ih pobili jer pravda po Katoličkom nauku se ne nalazi na ovom svijetu premda smo dužni i prema toj pravdi  stremiti,već na onom drugom u koji vjerujemo.

                      Dok čekamo pravdu i istinu koja se primiče dobro se sjetiti riječi našeg Prvog Hrvatskog Predsjednika dr.Franje Tuđmana izrečenih u Vukovaru. Poslušajte!!!

Vlado Marušić