Mediji u Hrvatskoj ovih dana javljaju o smrti Žane Lelas, jedne od najpoznatijih Hrvatskih košarkašica. Iznenada je preminula sa samo 52 godine, zdrava, sportašica, trenerica. O njezinoj karijeri i uspjesima pišu svi, ali ne pišu od čega je preminula, već kratko navode, od „zdravstvenih problema“.
Ali ono što mediji ne govore, je da je krajem srpnja, Žana kao trenerica mlade košarkaške reprezentacije imala međunarodno natjecanje u inozemstvu radi kojega se odlučila cijepiti genetskim mRNA cjepivom.

Dana 25. srpnja na stranicama Hrvatskog Košarkaškog Saveza objavljena je ova vijest, u kojoj pomoćna trenerica izjavljuje: „Pripreme smo priveli kraju bez ozljeda, ali smo imali nesreću da je glavna trenerica Žana Lelas imala jaku reakciju na drugo Covid cjepivo te je nažalost morala napustiti pripreme.“

Izvor: https://www.hks-cbf.hr/reprezentacije/2021/u18-z-reprezentacija-juniorke-u-pohodu-na-european-challenger

Zbog te reakcije, provela je u bolnici više od dva tjedna, kako saznajemo iz kruga prijatelja njezine obitelji. Umrla je 15. rujna 2021 godine, otprilike mjesec dana nakon izlaska iz bolnice.

Kada bi novinari na mainstream portalima zaista bili novinari i kada ne bi bilo cenzure, onda bi davali točnu i potpunu informaciju. Nažalost to nije slučaj, tako je portal Index objavio vijest o njenoj smrti, i čak spomenuo kako zbog zdravstvenih teškoća nije išla sa reprezentacijom na natjecanje. Ali naravno nisu rekli o kakvim se teškoćama radilo, iako sve piše na stranicama HKS-a. Besramni manipulatori.

Isti je slučaj bio sa smrti Đorđa Balaševića, Milana Bandića, i još puno, puno drugih, poznatih i nepoznatih osoba. Namjernim zataškavanjem da su svi ti ljudi cijepljeni nedugo prije smrti, mediji postaju direktno odgovorni za buduće smrti. Za taj zločin urednici takvih medija će morati početi odgovarati!

Nakon objave članka, naši komentatori javljaju da smrt Žane Lelas nije uzrokovalo cjepivo – što ne možemo provjeriti – ali to ne umanjuje problem gdje mainstream mediji kriju ono što im ne odgovara.

Logično.hr