Sada kada čak i neki od mainstream medija izvještavaju o činjenici da ubodi Covid-19 mogu biti smrtonosni, da su izazvali oko 150 potencijalno ozbiljnih nuspojava i da su ubili bezbroj tisuća ljudi, vrijedi dobro pogledati liječnike koji su dali injekcije piše Vernon Coleman.
Većina tih liječnika dala je ubode bez pravilnog objašnjenja opasnosti i bez propisnog praćenja pacijenata koji su ipak sudjelovali u eksperimentu. Liječnici imaju dugu, tužnu povijest izvođenja eksperimenata na pacijentima. Tijekom Drugog svjetskog rata Pentagon je testirao iperit na američkim vojnicima, a 1960-ih, Agent Orange testiran je na zatvorenicima. No posljednjih desetljeća čak je i američka vojska posvetila puno veću pažnju pri testiranju novih proizvoda. Na primjer, tijekom sukoba na tlu bivše Jugoslavije 1990-ih, Pentagon je dobio dopuštenje FDA prije nego što je vojnicima ponudio eksperimentalno cjepivo protiv krpeljnog encefalitisa. Dobili su ga samo vojnici koji su željeli cjepivo. Svako novo proizvedeno cjepivo je testirano (iako obično neadekvatno), a pojedinci koji su sudjelovali u testovima uvijek su bili obaviješteni o mogućim nuspojavama – i rečeno im je da sudjeluju u eksperimentu.

Sve se to promijenilo s ubodima Covid-19. Ove injekcije su bile, i još uvijek jesu, eksperimentalne. Pacijente je trebalo upozoriti da su ubodi eksperimentalni i upozoriti na sve moguće nuspojave. Opasnosti od uboda Covida-19 dobro su dokumentirane 2020. Postoji nekoliko videa u kojima je objašnjeno koji su to rizici. Kao definitivne rizike navedeni su miokarditis i problemi s krvlju. Evo poveznica na dva videa: Covid-19 vaccine possible side effects’ – izrađeno 8. prosinca 2020 i ‘Urgent News about the covid-19 vaccine’ – izrađeno 20. prosinca 2020.

Većina liječnika zanemarila je dokaze i iznevjerila svoje pacijente na tri načina. Prvo, nisu uspjeli upozoriti pacijente da sudjeluju u eksperimentu. Drugo, nisu uspjeli upozoriti pacijente na moguće opasnosti. Pacijentima uvijek treba reći o opasnostima – inače ne mogu dati informirani pristanak na ubod ili liječenje. Nijedan kirurg neće operirati pacijenta bez njegovog pristanka. Nijedan liječnik ne smije dati cjepivo bilo koje vrste bez dobivanja informiranog pristanka. No liječnici nisu obavijestili svoje pacijente o opasnostima i nisu dobili odgovarajuću suglasnost. Kršili su medicinska pravila i kršili su zakon. Treće, liječnici nisu pratili svoje pacijente nakon što su ubodeni. Neko vrijeme u Ujedinjenom Kraljevstvu pacijentima koji su bili ubodeni govorili su da pričekaju 15 minuta prije odlaska u slučaju da imaju reakciju anafilaktičkog šoka. Ali na kraju se i od toga odustalo. Dugotrajno praćenje nije provedeno. Činilo se da liječnici nisu bili zainteresirani za činjenicu da ubijaju i ranjavaju tisuće pacijenata.

Prije više od godinu dana, točnije 2. veljače 2021., napravljen je video pod naslovom ‘Doctors and Nurses Giving the Covid-19 Vaccine will be tried as War Criminals.’ (‘Liječnici i medicinske sestre koji daju cjepivo protiv Covida-19 bit će suđeni kao ratni zločinci.’). Više nema sumnje da su ubodi Covid-19 smrtonosni i nevjerojatno opasni. Nije pretjerano opisati ih kao otrove. Liječnici koji su dali ili preporučili ubode Covid-19 moraju biti prijavljeni svom tijelu za izdavanje dozvola (u UK-u je to Opće medicinsko vijeće) i trebali bi izgubiti dozvole. A te doktore treba uhititi, suditi i zatvoriti. Podmićeni ogromnim honorarima, iznevjerili su svoje pacijente, iznevjerili su struku i iznevjerili su društvo.

Logično.hr