Čelni ljudi Općine Posušje se i dalje prave “mutavi”, ili i dalje misle da žive u Titovoj Jugoslaviji pa misle kako mogu raditi što hoće!

Sjećate li se priče na portalu OTPOR.Media kada smo prije par mjeseci prokazali kako je Općina Posušje odlukom Općinskog suda u Širokom Brijegu izgubila spor protiv svoga sugrađanina Milenka Jukića, a kojemu su na prevaru izuzeli zemljište kako bi napravili kružni tok na lokalitetu Mokri dolac.

Prije toga smo ih upozoravali, ali oni su se oglušili i mislili da mogu raditi što hoće, ali su zaboravili da to ne mogu raditi dokle hoće!

U tu priču su bile upetljane mnoge općinske službe, ali nije samo u ovom djelu zakinut Milenko Jukić, nego i još neki vlasnici a čija presuda od strane Općinskog suda se očekuje narednih dana.

Unatoč donesenoj Presudi, Općina Posuše nastavlja po svome. No Milenko odlučuje im se suprotstaviti i današnjim potezom blokade kružnog toga pokazuje kako za neće dozvoliti da ga zaj… na njegovoj zemlji.

FOTO: Mili Marušić

“Ovo danas je bilo samo na kratko da sam zaustavio promet i na ovaj način pokazao da ću se boriti i neću odustati. Idući puta potezi će biti ozbiljniji i radikalniji” – govori Milenko za portal OTPOR.Media.

FOTO: Mili Marušić

Iako je bilo možda malo nelagodnih situacija na početku od strane vozača, ali kada su shvatili o čemu se radi i kako je to njegovo privatno zemljište, uslijedilo je razumijevanje, tako da građani su na kraju ispoštovali ovaj potez.

Mili Marušić / OTPOR.Media