Mirnes Ajanović je upravo u kontaktu s Reinerom Füllmichom internacionalizirao problem zločinačkog djelovanja vlasti u Bosni i Hercegovni, te ih optužio za korupciju jer promoviraju neodobrena cjepiva. Mirnes Ajanović javlja da je tužio i Fact Checkere kao što su Raskrinkavanje i Faktograf koji vrše cenzuru, te pozvao na njihovo zatvaranje. Bosne i Hercegovina je jedna od rijetkih slobodnih zemalja. Obvezno poslušajte razgovor Mirnesa Ajanovića i Reinera Füllmicha.
Goran Čerkez, Edin Forto, Zdanko Ćosić, Andrea Jurić, Tomislav Pejić i slični će zasigurno odgovarati za sve što se dogodilo u BiH glede cijepljenja cijepivima koja nisu odobrena. Kao što smo do sada pisali, stvari pokreću pojedinci, a ne narod.

Narodi Bosne i Hercegovine, a i drugi narodi su hiptonizirani mainstream medijima koji ne dopuštaju suprotno mišenje, što je protivno novinarskoj etici. Mediji su, prema svim doktrinama, dužni propitivati političku vlast i njene odluke. Ovo što danas imamo, više nije demokracija, nego dekadencija koja vodi svijet u provaliju.

Mirnes Ajanović objašnjava da je spriječen pritisak poslodavaca koji su se prodali vlasti prijeteći zaposlenicima.

“Legalizmom se treba boriti protiv totalitarizma. Moramo biti uporni.”… završava svoje izlaganje Mirnes Ajanović.

Širite ovu vijest svima…

Logično.hr