Tragična vijest dolazi iz Leskovca u Srbiji, gdje su majka, otac i kćer preminuli u razmaku od samo deset dana.

Kako piše portal Rešetka prvo je preminula majka, zatim kćer, te posljednji i otac. Kći i otac su bili pozitivni na covid-19, a majka, čiji su rezultati bili negativni umrla je od srčanog udara.

Svi su bili po treći put cijepljeni!

Obitelj koja je danas ukopala sedamdesetšestogodišnjeg oca, glavu kuće, shrvana je bolom i u šoku. Također i susjedi.

„Ne mogu vjerovati da sam ih prije dva tjedna sve tu vidjela sretne, nasmijane, okupljene u dvorištu na obiteljskom ručku, igrali su se s unučićima. A onda je krenuo pakao“, ističe njihov susjed.

Zbog sumnje da imaju koronu, iako su tri puta bili cijepljeni, svi su se testirali, a rezultati su prvo pokazali da je pozitivna pedesetsedmogodišnja kći. S pridruženim bolestima, ona je preminula u niškoj bolnici 23. listopada.

„Majci (75) je prestalo kucati srce tjedan dana ranije. Njen muž, već je imao obostranu upalu pluća, ali tada nije bio u bolnici, doktor ga je poslao kući. Kada mu se stanje pogoršalo, otišli smo privatno da se pregleda, tada mu je ustanovljen kovid i tek tada je primljen u bolnicu i bio je na bolničkom liječenju. Umro je ne znajući ni da mu je kćerka umrla“, rekao je za Rešetku njegov unuk.

Provjeri.hr