It’s the final countdown

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

U zadnja 3 tjedna otkada se prikazuje emisija Jesse Waters Primetime njezin voditelj J. Waters komentira da ljudi odjednom lakše dišu, no ne želeći preuzeti zasluge samo za sebe on skromno pretpostavlja da to možda ipak ima veze i s okončavanjem obveze nošenja maski u javnom prostoru.

Waters je podsjetio kako su u emisiji od prošloga petka prikazali video isječak govora učenika iz jedne srednje škole kako prosvjeduje zajedno s ostalim učenicima protiv obveznog nošenja maski u školama te da se njihova poruka do ponedjeljka ujutro proširila diljem zemlje. Na to je nadovezao i snimku reakcije djece u učionici u Izraelu kako s oduševljenjem primaju vijest da više ne moraju nositi maske te zaključio: „To je ono što želimo u SAD-u – ponovno vidjeti osmjehe na licima – i pobjeđujemo!“ Naime, savezne države i to one u kojima su demokrati na vlasti (Pennsylvania, Delaware, New Jersey, Massachusetts, Oregon, Rhode Island, Connecticut) jedna za drugom pomalo ukidaju obvezno nošenje maski u odgojno-obrazovnim ustanovama.

Izvor: YouTube (Fox News)
Waters s podsmjehom dodaje kako je doduše problematično to što se zahvaljujući ljevičarskim medijskim kućama sada reklamira kako su upravo demokrati, odnosno Bidenov režim, najprije pobijedili koronavirus te da zbog toga ukidaju mjere za suzbijanje širenja bolesti Covid-19. Nečuveni pokušaj preuzimanja zasluga za „ovladavanje virusa“ Waters prevodi na ovakav način: „Dakle, demokrati počine zločin protiv čovječnosti, a sada žele zaslugu za zaustavljanje tog zločina?! Ali neće se izvući…“ Naime ankete pokazuju kako je ocjena djelovanja Bidena u ozbiljnom padu što je i uz podršku potkupljenih medija jako teško postići.

Jesse Waters povjesničar je po zvanju koji je odmah po stjecanju diplome 2001. angažiran za Fox News i u svom se novinarskom radu profilirao kao konzervativni politički komentator. Uz angažman voditelja okruglog stola The Five, najpopularnije emisije u zadnjih 10 godina koja u studiju okuplja komentatore konzervativne i demokratske afilijacije, urednik je i voditelj emisije Jesse Waters Primetime na Fox News kanalu, show-a „u povojima“ koji je počeo s emitiranjem u 2022. a već bilježi rapidan rast popularnosti: svaku večer prati ga preko 3 milijuna gledatelja i treći je po gledanosti u SAD-u! Slobodni smo predložiti vam da ga i vi pratite – izrazito je zabavan u nizanju kritika i ironičnih dosjetki na račun ljevičara.

Provjeri.hr