U Njemačkoj uskoro započinju brojni sudski postupci, u kojima će se razmatrati tužbe mnogih osoba koje su zadobile teške nuspojave i oštećenje zdravlja nakon „cijepljenja“ protiv kovida.

O tom su nedavno izvijestili svi vodeći njemački mainstream mediji, uključujući i državnu televiziju, koji navode da je riječ od oko 200 tužbi oštećenih građana, koje su dosada podnesene protiv Moderne, Astra Zenece, Johnson & Johnsona, ali ponajviše protiv Biontecha i njegovog partnera Pfizera.

Sve te osobe zahtijevaju novčanu odštetu. Radi se između ostalog o teškim oštećenjima srca, a u onim najgorim slučajevima i o paralizi i oduzetosti nogu i dijelova tijela.

Na svim ovim predstojećim sudskim procesima, radit će se na tome da se dokaže da je „cjepivo“ oštetilo zdravlje ovim osobama. Naravno, to neće biti lako, s obzirom na moć ovih farmaceutskih koncerna, kao i na zaštitu koju su dobili od strane izdajničkih vlada i nadležnih državnih zdravstvenih institucija, ne samo u Njemačkoj, već u skoro svim državama svijeta.

Biontech negira odgovornost i njegov glasnogovornik je saopćio, da u slučajevima koje je Biontech dosada provjerio, ni u jednom slučaju nije pronađena uzročno-posljedična povezanost između oštećenja zdravlja dotičnih osoba i cjepiva.

Nadležne državne institucije, kao i medicinske institucije također pokušavaju totalno umanjiti problem. Iz Instituta Paul Ehrlich (PEI), saopćeno je da su ovakve teške nuspojave vrlo, vrlo rijetke i događaju se samo u jednom od 10.000 slučajeva. PEI u Njemačkoj ima istu funkciju kako kod nas HALMED, da se „brine“ o mogućim nuspojavama lijekova i cjepiva. Ali PEI je državna institucija u okviru ministarstva zdravlja…
Isto tako tvrdi i ravnatelj odjela za infektologiju u berlinskoj bolnici Charite, koji kaže, da su takvi slučajevi teških nuspojava tako rijetki, pa zato ne budu registrirani u statistici o nuspojavama.

Svi oni sada pokušavaju to umanjiti i očajnički i dalje braniti narativ navodne korisnosti cijepljenja, jer svi su sudjelovali u njegovoj promociji. PEI je Biontechu izdao odobrenje za cjepivo još u studenom 2020. godine. Bolnica Charite, u kojoj je inače zaposlen poznati tvorac korona testa, Christian Drosten i kojoj je još prije nekoliko godina Gatesova zaklada donirala novac, je bila među najglasnijima, koji su zahtijevali i propagirali cijepljenje.

Vodeći mainstream mediji su do prije par mjeseci stalno trubili kako je cjepivo 100% sigurno, nazivavši sve one alternativne medije i kritičare cjepiva koji su izvještavali o teškim nuspojavama i smrtnim slučajevima, teoretičarima zavjere. A i njemački ministar zdravlja, Karl Lauterbach, je ranije također negirao svaku mogućnost nuspojava i tvrdio da je sve sigurno.

Činjenica da su oni sada napravili zaokret od 180 stupnjeva i priznaju da cjepivo može biti opasno, navodi na to da je broj teških nuspojava u stvarnosti ogroman, daleko viši nego što oni to tvrde. Jer da je to tako kako oni tvrde, da su ti slučajevi jako rijetki, oni zasigurno ne bi nikada priznali da cjepivo može biti štetno i opasno po zdravlje i ne bi počeli izvještavati o tome. Ne bi se uopće ni osvrtali na to. Ovako su očigledno sada pritisnuti uza zid, baš zato što su izvještaji o teškim nuspojavama postali tako brojni da ih se više nije moglo držati pod poklopcem.

U prilog tome svjedoči i podatak, koji je spomenuo jedan odvjetnik, kako on sam zastupa oko 850 klijenata koji su oštećeni od cjepiva. Dakle, ako samo jedan odvjetnik zastupa 850 klijenata, onda se može pretpostaviti, koliko još klijenata oštećenih od cjepiva ima po cijeloj Njemačkoj.

Sveučilišna bolnica u Marburgu ima posebnu ambulantu koja se brine o problemima osoba koje imaju zdravstvene probleme nakon cijepljenja. Ravnatelj te ambulante kaže da im se svaki dan javljaju na stotine osoba koje imaju nuspojave cjepiva.

Podatak koji je objavljen još prošle godine u njemačkim medijima, još više potvrđuje ovu pretpostavku: KBV – njemačko udruženje liječnika kod kojih su prijavljeni ljudi koji imaju državno bolničko osiguranje, je objavilo da je okruglo 2,5 milijuna osoba u Njemačkoj zatražilo liječničku pomoć zbog nuspojava cjepiva. A to su bili podaci samo do kraja 2021. godine. Dakle, može se pretpostaviti kolika je masovnost bila u 2022. godini, jer prema službenim statističkim podacima u prošloj godini je u Njemačkoj zabilježen rekordni broj bolovanja kao nikada dosada u povijesti.

Činjenica da sve više vodećih političara zahtjeva osnivanje jednog državnog fonda za pomoć oštećenima od cjepiva, a i sam ministar zdravlja je obećao pomoć u tome, faktički je priznanje kako je cjepivo štetno.

No, bez obzira na sve, oni i dalje očajnički žele održati narativ korisnosti cjepiva, jer ako bi se urušio taj narativ, onda bi se automatski počeo urušavati i cijeli narativ navodne opasnosti od navodne bolesti korona i i navodne pandemije.

Provjeri.hr