Udruga osoba s invaliditetom ŽZH organizira prigodno 18/osamnaesto druženje dana 01. prosinca 2022.godine u Širokom Brijegu povodom Međunarodnog dana OSI.

Udruga osoba s invaliditetom ŽZH povodom Međunarodnog dana OSI vas poziva na na 18/osamnaesto druženje koje će se održati dana 01.prosinca 2022.godine (četvrtak) u Širokom Brijegu.

Svečana misa će se održati u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na Širokom Brijegu s početkom u 16,00 sati,dok će se zabavno-kulturni program i prigodno druženje odvijati u svadbenom salonu „La Viva“ s početkom u 17,00 sati.

Ovom prigodom Udruga osoba s invaliditetom ŽZH će izvijestiti sve nazočne kako invalidne osobe u FBiH planiraju održati mirni prosvjed ispred zgrade Vlade FBiH u Sarajevu, ul. Hamdije Čemerlića br.2., dana 03.prosinca 2022. godine kako bi ukazali na sustavnu diskriminaciju koja se svih ovih godina od završetka Domovinskog rata u BiH čini prema civilnim invalidnim osobama a poglavito prema djeci s invaliditetom i osobama s posebnim potrebama od strane zakonodavne i izvršne vlasti u FBiH, a poglavito od strane Vlade FBiH.

Radujemo se vašem dolasku!

Udruga osoba s invaliditetom ŽZH