Mediji su izvijestili kako su dva vrhunska športaša ,zapravo jedan od najboljih tenisača današnjice i svih vremena, kralj zemljanih terena Rafael Nadal, i najbolji rukometaš svijeta i jedan od najboljih rukometaša svih vremena Mikkel Hansen nekako u isto vrijeme teško oboljeli od praktično iste dijagnoze. Problema s disanjem i probadanja u prsima.

Mediji su objavljivali ovakve naslove: “Mikkel Hansen se teško razbolio, izvan je životne opasnosti!“
U nastavku tekstova se navodi slijedeće:“Operiran u Danskoj zbog problema s hrskavicom koljena. Mikkel Hansen je prošlog tjedna po povratku u Francusku dobio flebitis donjeg ekstremiteta, zajedno s plućnom embolijom, objasnio je klub navodeći da je igrač “izvan životne opasnosti”.
Hansen će biti izvan od četiri do šest mjeseci jer će se bolest tretirati antikoagulansima koji nisu kompatibilni s kontaktnim sportom visoke razine, navodi se u priopćenju.

U slučaju Rafaela Nadala osvanuli su ovakvi naslovi: „Teško dišem, ne znam što mi je!
Osjećam bol u prsima. Malo mi se i vrti u glavi. To je stvar koja me sada zabrinjava. Brine me što ne znam što se događa i što moram učiniti kako bih se oporavio. Ne znam ni koliko će trajati”.

Kada se zdravstvenim problemima ove dvojice vrhunskih športaša pridodaju smrti i teški zdravstveni problemi na tisuće vrhunskih i manje vrhunskih športaša u svijetu što se nikada u povijesti športa nije događalo u ovolikoj mjeri javnost se s pravom pita što se zapravo događa s tim športašima. Što se zapravo događa u svijetu s mnogim ljudima koji naglo ili iznenada umiru u naponu snage, još uvijek mladi ili pak u godinama od 50 do 60 kada su najviše voljeli živjeti i uživati u plodovima svog rada. U vremenima u kojima su tek spoznali ljubav svojih supruga, svoje djece koja su im podarila unučad koja uvijek vraća osmjeh i povratak u mladost njihovim djedovima i bakama.

Što se događa u našem bližem i malo daljnjem susjedstvu u kojemu svaki dan umire nekoliko mladih ili malo starijih osoba kojima na osmrtnicama kao uzrok smrti piše:“Iznenada ili nakon kraće bolesti.“

Za mnoge od njih pouzdano znamo kako su umrli netom nakon druge ili treće doze neprovjerenog eksperimentalnog, genskog, biološkog, kemijskog, informacijskog ili kakvog sve ne otrova kojeg su silom ili milom ubrizgali u svoje tijelo koje je hram Božji, i koje je činom dolaska na ovaj svijet dobilo sve obrambene mehanizme zaštite.

Nitko na objavljuje u medijima uzroke takvih naglih ili iznenadnih smrti premda su one zabrinjavajuće i alarmantne. Nitko se ne usudi zatražiti obdukciju takvih umrlih osoba jer ju vjerojatno nitko neće izvršiti, jer ukoliko bi se izvršila zacijelo bi se otkrilo kako su svi koji su umrli iznenada ili nakon kraće bolesti umrli od srčanog ili moždanog udara prouzročenog trombom ili krvnim ugruškom u njihovoj krvi koji kao smrtonosni dar cijepljenim ljudima donosi to tzv. “cjepivo“ koje s cjepivom nema nikakve sveze.

Ovdje se postavlja opravdano pitanje zašto nitko od bliže rodbine naglo umrlih osoba u naponu snage javno ne objavi kako mu je suprug, sin, brat, otac, kum, prijatelj, rođak umro nakon primanja druge ili treće doze tog neprovjerenog otrova, premda oni jako dobro znaju kako se smrt dogodila niti mjesec dana nakon primanja tog otrova.

Ne izlaskom u medije rodbina takvih umrlih osoba postaje sudionikom najvećeg zločina u povijesti čovječanstva, jer bi oni svojim svjedočanstvom doprinijeli raskrinkavanju najvećih zločinaca u povijesti čovječanstva za koje su fašistički zločinci sa suđenja u Nϋrnbergu male mace. Svojim svjedočenjem bi upozorili cijepljene osobe kako u svom tijelu nose smrtonosni otrov za koji su vjerovali da je spasonosan jer su vjerovali tzv. “medicinskoj znanosti.“

Nitko drugi osim uže rodbine ne može u ime tako umrlih osoba izlaziti javno u medije i govoriti kako su takve osobe umrle zbog cijepljenja jer nemaju takve podatke ali bliža rodbina takvih osoba ima podatke ali šute te stoga snose i veliku odgovornost za sve buduće smrti, oboljenja i invalidnost osoba koje su se cijepile, jer ukoliko bi izišli u javnost sa svojim svjedočenjima vjerojatno bi Plandemija ili COVID ideologija bila uništena u prahu pepela, dok bi se ubrzao proces kažnjavanja svih onih koji su propagirali, dezinformirali, tjerali, ucjenjivali ili vršili ubrizgavanje tog otrova u ljudska tijela pa bili oni političari, novinari, direktori bolnica, medicinski djelatnici, članovi tzv.“kriznih stožera“,djelatnici represivnog policijskog ili sudskog aparata.

Lista zločinaca je jako dugačka a takvih osoba ima u cijelom svijetu, EU, RH, BiH, FBiH, njenim županijama, općinama i gradovima, MZ, zaseocima, KUD-a, športskim, braniteljskim i svim drugim nevladinim udrugama, u našem bližem ili daljnjem susjedstvu.

Takvih osoba ima i u ŽZH, njenim općinama i gradovima, MZ, zaseocima, pa čak i u MZ Brig u kojoj živim i djelujem. Nitko od njih ne smije ostati pošteđen od pravedne i zaslužene kazne jer ono što su oni učinili ljudima nemjerljivo je u materijalnom i duhovnom pogledu čiju će cijenu plaćati generacije koje dolaze.

Hansen i Nadal su tek mali prozor kroz koji prolazi svijetlost koju odavno gledaju ljudi koji misle svojom glavom i žele živjeti sukladno Božjim i ljudskim pravednim zakonima koje je netko prije tri i nešto godine bacio u blato, gazio, ponižavao i ismijavao ne vodeći pri tome računa kako ni jedna sila nije za vijeka. Takav prozor u svijet su otvorili mnoge javne i športske osobe od kojih treba izdvojiti dvojicu vrhunskih športaša, tenisača Novaka Đokovića i NBA košarkaša Kyriea Irvinga koji su do sada izgubili preko 100 milijuna US dolara jer se ni pod koju cijenu ne žele cijepiti.

Došlo je vrijeme uništenja te mračne i lažljive sile mačem i ognjem premda je tu silu zamijenila druga koja je za razliku od ove prve neskriveno ubitačna jer nosi odoru rata iz kojeg nitko nikada ne izlazi kao pobjednik.

Ali kako rekosmo ni jedna sila nije za vijeka pa ni ova druga koju će oni koji su davno progledali pobijediti svojom čvrstom i prosvijetljenom vjerom u Boga koja je najmoćnije oružje u borbi protiv svih sila i zala, koji izlaze iz kuhinje Sotone kralja laži, svih opsjena, prevara i zabluda u koje upadaju oni koji zbog svoje malo vjernosti postaju njegovi robovi.

Vlado Marušić/Braniteljskiportal.ba