Izuzetno lijepa priča dolazi nam iz Splita, u kojem je nepoznati mladić naišao na uplakanu baku koja je putem do pošte izgubila novac za račune što ih je željela platiti.

Kako donosi Dalmatinski portal, javila im se djevojka jer javno želi zahvaliti mladiću koji je danas pomogao njezinoj baki.

Naime sirota žena je u Ulici Domovinskog rata u Splitu krenula platiti račune za režije u pošti, no došavši do šaltera, shvatila je da je novac koji je ponijela izgubila negdje po putu.

Baka je u očaju nasred ulice zaplakala, a tada je naišao nepoznati mladić koji je odlučio pomoći. Zbrojio je račune te joj dao svoj novac za njih, ostavivši čak i višak.

“Kaže da ju je nasmijao, zagrlio i rekao da će biti sve u redu. Užasni kišni dan i ova nesretna godina, a baš me obradovalo momkovo srce. Želim mu zahvaliti, makar ovim putem, ako ikada vidi”, ispričala je unuka.

Mladić je, opisuje ga, u kasnim 20-im ili ranim 30-im godinama, ima dužu smeđu kosu, bradu i crvenu kariranu jaknu s bijelim ovratnikom. Plavook je i jako miran i kulturan, kako ga je baka opisala.

“Hvala ti od srca! Želim ti puno zdravlja i sreće”, poručuje nepoznatom dobročinitelju zahvalna Splićanka.

Megy M. /Foto: Ilustracija
Max portal