Kao što smo već mjesecima pisali i najavljivali, stigao je i taj trenutak. Pritisnuti i ucijenjeni od strane svojih šefova u inozemstvu, medicinsko-fašistički režim u Hrvatskoj uvodi obavezno cijepljenje za sve zaposlenike u državnim i javnim službama! A kasnije vjerojatno za sve zaposlene, što već i najavljuju.
Danas je održana skandalozna press konferencija tzv. „Stožera civilne zaštite“. Za čitatelje izvan Hrvatske da pojasnimo – radi se o protuustavnom i neizabranom tijelu koje donosi nelegalne Odluke koje se sprovode čak i kada su u potpunoj suprotnosti sa Hrvatskim zakonima i Ustavom. Nešto najbliže takvom tijelu Hrvatska je zadnji put imala 1941 kad je odluke donosio ustaški Glavni Stan.

Na današnjoj konferenciji tzv. Stožera objavljeno je da se uvode Covid-potvrde kao obaveza za sve zaposlenike u državnim i javnim službama. To znači da svi zaposlenici moraju pokazati dokaz da su testirani, cijepljeni ili da su preboljeli Covid-19.

Kao da to samo po sebi nije dovoljno loše, Ministar Policije najavljuje da od 4. januara (znači za 2 mjeseca) Covid-potvrde više neće moći dobiti testirani (!) čime se de facto sve zaposlenike javnih službi prisiljava na uzimanje eksperimentalnih mRNA cjepiva, kako bi mogli zadržati svoj posao i prehraniti svoje obitelji!

No kao da ni to nije dovoljno, nekoliko je liječničkih udruga (čitaj: plaćenika farmaceutske mafije) danas izdalo priopćenje kojim hitno traže još strože mjere i uvođenje obaveznih Covid-potvrda za sve zaposlenike u državi, čak i u privatnom sektoru!

Ali ni to im nije dovoljno, od 15.11. uvode se obavezne potvrde za kafiće, restorane, teretane, državne urede – jednom riječju za sve. Kažu da će to uvesti ako brojke zaraženih nastave rasti, a znamo da će rasti, jer će se oni pobrinuti za to. Jednom kad se to uvede, a za 2 mjeseca kad testiranje više ne bude važilo, to znači da će NECIJEPLJENI BITI U POTPUNOSTI UKLONJENI IZ SVIH SFERA DRUŠTVA BEZ IKAKVE MOGUĆNOSTI DA ZARAĐUJU ILI SUDJELUJU U DRUŠTVENOM ŽIVOTU!

Ovo je apsolutno skandalozno, strani moćnici i farmaceutski lobisti su u potpunosti preuzeli kontrolu nad državom. I nećemo sad pričati o strahovitoj štetnosti mRNA cjepiva o čemu već mjesecima ovdje pišemo, o tisućama ljudi sa strahovitim posljedicama, srčanim udarima, smrtima… Našim čitateljima to je sve poznato, a kolaboratore na vlasti to ionako ne zanima. Oni su tu da sprovedu naredbe.

Dragi Hrvati i drugi narodi, satjerani smo do zida. Vrijeme otpora je stiglo. Ako fašiste na zaustavimo sada, oni će porobiti i nas i našu djecu! Krajnje je vrijeme!

SMRT FAŠIZMU – SLOBODA NARODU!

Logično.hr