U današnjoj javnoj objavi na društvenim mrežama fra Mario Knezović oštro se osvrnuo na medijske napise i napuhane priče oko senzacionalng nastupa Leta3 i njihovog zasluženog prolaska u finale Eurosonga, te sve skupa nazvao ŠČ DEBAKL:
Š(amar) Č(asti) je zvaršio nastup debaklom. Žiri je sve rekao. Čak ni Ukrajinci kojima je pjesma ulizivački upućena nije dala ni boda.

Mediji ili ŠČmediji su su se prosuli. Bildali su priču, propagandu itd. Čak i nakon debakla pišu o velikom uspjehu i šire bolesnu histeriju. Tako su pokazali kolko su ŠČ mediji, a ne hrvatski mediji u rukama manipulatora i promotora primitivizma i svega što ruši vrijednosti.

Otužno su ljudi našeg podneblja izmanipulirani. Razgolićeni dečki se ni sramom nisu uspjeli dodvoriti čak ni svijetu koji je izgubio svaki sram.

ZAKLJUČAK: Nastup Š(amar) Č(asti) je pokazao koliko je udaljena hrvatska medijska stvarnost od istine. Ipak, treba dominirat glasom, a ne mudatnama.

Da je Thomson ovo doživio pisali bi ti isti da je katastrofa, da ga moderni svijet nije prepoznao itd. A sad kad je LET pao pišu o velikom nastupu itd.

Međugorje info/fra Mario Knezović