Ovo je toliko tužno, ovo je toliko jadno! U državi nam djeca od devet godina kradu hranu… Vučiću ološu jedan, i ti i ona tvoja kriminalna stoka sa Beograda na vodi, govori u videu dostavljač hrane

Na Redditu je osvanuo dvominutni video u kom Vladimir Savić, bivši policajac koji trenutno radi kao dostavljač hrane, sjedi u automobilu negdje u Beogradu i govori jednu od najpotresnijih priča na koju niko nije ostao ravnodušan.

Naime, on je ostavio otvoren auto i kada se vratio sa dostave, zatekao je dijete kako krade hranu. Scena ga je toliko potresla da je morao da je podijeli sa nekim.

  • Došlo mi je ljudi da zaplačem… Evo kakvo je vrijeme, u Beogradu kiša pada, radim brzu dostavu hrane, kao što vidite. Nisam zaključao auto, vraćam se i zatičem dijete starosti oko devet godina koje uzima hranu. Mislio je da ću da pojurim, odmah otvara i jede. Kažem: Sine nema potrebe da ideš, sjedi ovdje. Neću da snimam dijete, evo ga ovdje blizu mene, jede pljeskavicu – govori on, a zatim nastavlja: “Jeem te državo, jeem te ekonomski tigru, je*em sve kriminalce u ovoj državi, djeca nam kradu hranu!”.

Dalje kaže da je djetetu ostavio svoj broj telefona, da dođe u restoran gdje radi te da će imati jedan obrok dnevno

  • Zamoliću sve kolege dostavljače: Nemojte djecu juriti ako uzmu da jedu, nek ide iz našeg džepa! Ovo je toliko tužno, ovo je toliko jadno! U državi nam djeca od devet godina kradu hranu. ‘Čiko gladan sam’. Vučiću ološu jedan, i ti i ona tvoja kriminalna stoka sa Beograda na vodi. Djeca kradu hranu! Nije mi žao, djetetu sam ostavio svoj kontakt telefon, kao čovjek, kao otac, kao ljudsko biće… Ne mogu da vjerujem da u ovoj je*enoj državi djeca kradu hranu jer su gladna! Pogledajte kakav je dan – dijete naišlo, meni ostao otvoren auto i uzelo je da jede. I rekao sam mu: Sljedeći put dođi, tu radim, dođi, ja ću da ti platim da jedeš. Zemlja Srbija, ekonomski tiger – ispričao je on, prenosi portal Crna Hronika.

Srbijo, deca su ti gladna…

Oslobođenje