Naš kolega i autor na portalu Logično, Danijel Klaić, sinoć je gostovao u emisiji Bujica na zagrebačkoj televiziji Z1, te vrlo konstruktivno i argumentirano objasnio svoje stavove, a usput smo mogli vidjeti snimke s Tribine na kojoj su se okupili, s jedne strane mainstream medijski hrvatski stručnjaci, promotori cjepiva i farmakomafije, te s druge strane osobe sklone slobodi izbora i propitivanja svega što nas okružuje.
Za sada stopirana paradigma zvana Covid plandemija koju prati upitno cijepljenje s upitnim cjepivima, pokušava se na sve načine zaboraviti. Na mnoga pitanja nemamo odgovore, iako je Planet bačen u gospodarsku i društvenu agoniju.

Ugroženi su mnogi životi, djeca su na depresivma, a karijere najboljih među nama su uništene. Tko će i kada odgovorati za ovaj zločin, veliko je pitanje. Naša dužnost je informirati, onako kako znamo i umijemo. Pokušavamo biti objektivni, što doista nije lako. Portal Logično je inkubator slobodnih i neovisnih osoba, a jedna od njih je i Danijel Klaić.

Danijel Klaić je napustio svoju poslovnu karijeru i Austriju, jer se držao svojih principa i nije se želio cijepiti. Osim Danijela Klaića i neki drugi autori portala Logično su zapaženi i pozvani gostovati u rijetkim medijima koji daju riječi “drugoj” strani.

Zahvaljujemo se televiziji Z1 i Bujici jer ispravno rade svoj novinarski posao. Ne slažemo se u svemu s njima, ali ipak tražimo ono što nam je zajedničko i što nas veže. To je jedini put ka boljem i pravednijem društvu u svijetu dekadencije i zla.

Obvezno poslušaje našeg kolegu Danijela Klaića, te se pretplatite na njegov Youtube kanal Indigo ratnik. Na ovoj poveznici možete pročitati puno autorskih i vrlo smjelih članaka kolege Klaića.

BUJICADANIJEL KLAIĆ

Logično.hr