Između života i smrti

Trenutni slijed aktualnih događaja navodi na zaključak da globalisti žele eskalaciju rusko-ukrajinskog sukoba u Treći svjetski rat u cilju društvenog i biološkog reseta ljudske civilizacije na Zemlji.

Da je tako, govori činjenica kako su svi značajniji igrači na globalnoj pozornici (Putin, Biden, Xi, Zelenski…) uključeni u unaprijed napisani scenarij Velikog reseta.

Može se naslutiti opasnost da će „duboka država“ organizirati neku vrstu „false flag“ operacije za opravdanje vlastite eskalacije u ovom sukobu, kao npr.:

namjerna sabotaža kemijskog ili nuklearnog postrojenja u Ukrajini, što će biti označeno kao napad Rusije ili
atentat na Joea Bidena za što će biti optuženi Rusi, s odgovorom kojeg ne želimo niti predviđati, ili pak
veliki cyber napad na američke financijske institucije i komunalnu mrežu, koji će rezultirati gospodarskim kolapsom SAD-a ali i ostatka svijeta.
Ukoliko netko ili „nešto“ ne zaustavi ovu zločinačku organizaciju, kombinacija genocida cjepivom, rata, gladi, 5G tehnologije, financijskog kolapsa, cyber napada i stalne psihološke presije plaćeničkih medija, drastično će reducirati sadašnju populaciju, možda tek na milijardu ljudi.

Čovječanstvo je upravo na prekretnici: izabrati ŽIVOT ili SMRT.

ŽIVOT predstavlja ljubav, Boga, osobnu slobodu, slobodu govora i mišljenja, mir, obilje, ekonomiju slobodnog tržišta, slobodu putovanja… Drugim riječima, potpunu suprotnost težnjama globalistima, WEF-a, središnjih banaka, Big Pharme, industriji abortusa…

SMRT znači uništenje, patnju, pobačaje, zlostavljanje djece, pedofiliju, psihološke traume, medijske laži, dronove, bombe, tiraniju, cenzuru, kontrolu, zatvaranja, nošenje maski, prisilna cijepljenja, glad…Drugim riječima, sve za što se zalažu zagovornici smrti od kojih su mnogi na vlasti u većini država svijeta i ljudi od velikog utjecaja. Većina njih su nesvjesni onoga što rade jer su zaraženi “tamnom stranom”, sotonizmom i svime što on podrazumijeva.

Na njihovu nesreću, svi oni su osuđeni na svoju skoru propast jer će većina njih umrijeti u narednim godinama, a sve zbog toga što su:

potpuno odvojeni od stvarnosti (vjeruju medijskim lažima i vladi) i Boga (vjeruju u „znanost“ i spasenje putem mRNA injekcija);
potpuno nespremni za nadolazeći ekonomski kolaps i nestašicu hrane.
Čovječanstvo, kao kolektiv, nije u stanju napraviti ovaj, naoko jednostavan izbor između života i smrti, sve dok ne bude suočeno s trenutkom konačnog izumiranja. Samo oni s najviše znanja, mudrosti i spremnosti uspjeti će preživjeti, a to neće biti ukoliko izaberete trenutni sustav centralizirane kontrole, autoritarne vladavine i poricanja Boga…

Stoga, odaberite ŽIVOT i sve što on nosi, sreću, decentralizirane društvene strukture, slobodu pojedinca, ekološki razum, lokalnu proizvodnju hrane…i uživat ćete u zlatnom dobu obilja i mudrosti u skladu s Božjim planovima života na Zemlji.

Klaus Schwab, kada zaziva Veliki reset, ne razumije da će se taj reset zapravo dogoditi na njegovu štetu i na štetu čitavog kulta smrti…jer je zaboravio da čovjek snuje, a Bog odlučuje.

Provjeri.hr