Dr. Krešimir Pavelić od utorka ujutro više nije dekan Medicinskog fakulteta u Puli.

Potvrdio je to rektor Sveučilišta u Puli dr. Alfio Barbieri uz nevoljki komentar kako to jest zbog posljednjih u nizu istupa dr. Pavelića u kojem se protivi cijepljenju protiv COVID-a 19, piše Slobodna Dalmacija.

– Da, možemo reći da smo tu odluku donijeli zbog njegovih istupa mada ja nisam stručnjak u tom znanstvenom području – rekao je dr. Barbieri za Slobodnu Dalmaciju.

Dr. Pavelić je ovih dana govorio na okruglom stolu na temu “Koronavirus – vrijeme za istinu” stranke Promijenimo Hrvatsku rekavši kako istraživanja pokazuju da je u četiri mjeseca ove godine bilo više umrlih od COVID cjepiva nego ukupno umrlih od svih cjepiva od 1990. godine. (Video koji je objavio na Facebooku Marin Miletić u prilogu). Nije naveo o kakvim se istraživanjima točno radi, ali je dodao da mediji prikrivaju komplikacije nakon cijepljenja. Nije se libio iznijeti netočne podatke da je u Europskoj uniji od cijepljenja umrlo 10 tisuća ljudi i 4000 u SAD-u.

“To bi samo po sebi trebao biti dovoljan razlog da se cjepiva hitno maknu, a protagonisti propagande privedu pravdi. Izrael se u medijima vezuje uz visoku procijepljenost, ali njihovo državno vijeće za COVID krizu šalje otvoreno pismo ministarstvu zdravstva u kojem traži hitnu zabranu cijepljenja osoba mlađih od trideset godina. Službeni podaci za mlade od 20 do 24 godine pokazuju dramatičan rast smrtnosti”, izjavio je dr. Pavelić.

Štoviše, on je upozorio da cijepljeni ne bi smjeli davati krv jer se tako širi patogeni protein spike u primaoce.

“Cijepljeni, kako sada stvari stoje, nose i šire nove mutacije koronavirusa o kojima neću sada govoriti jer još nemam dovoljno znanstvenih informacija”, rekao je i dodao svoj stav da su mjere i cjepiva doprinijeli mutacijama.

Kamenjar.com