Na dočeku Vatrenima u Zagrebu povodom osvajanja brončane medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru skoro svi igrači su se obratili okupljenom narodu. Prilikom obraćanja Dejana Lovrena koji je htio izvesti pjesmu Lijepa li si, prekinula ga je voditeljica Iva Šulentić koja je promijenila pjesmu.

@volim.hrvatsku_ #hrvatska #lovren #fypシ ♬ original sound – volim.hrvatsku

Zanimljivo je da i 2018. godine na dočeku srebrne medalje iz Rusije se čak gasila struja kada je na pozornicu izišao Marko Perković Thompson koji izvodi pjesmu Lijepa li si.

Ovaj čin izazvao je bijes pa društvene mreže dan nakon dočeka gore od komentara.

Međutim na njenu žalost, ali i svih onih 1% koji preziru domoljublje u nogometnoj reprezentaciju Klapa Hrvatske ratne mornarice je otpjevala istu.

@nikolina_colak #croatia #proudtobecroat #proud #love #fyp #fypシ #for #foryou #foryoupage #football #qatar2022 #qatar #worldcup #worldcup2022 #2022 #hercegbosna #zagora #slavonija #dalmacija #hercegovina #hrvatska?? #?? ♬ original sound – nikolina_colak

Voditeljica Iva Šulentić mora shvatiti da je ovo doček Vatrenima, a ne njoj i da se izvode pjesme koje oni hoće, a ne ona!

U inat Ivi Šulentić i ekipa iz Širokog Brijega sinoć je bila mislima s Vatrenim i zapjevala “Lijapa li si” i “Nije u šoldima sve”:

Sandra Nižić / OTPOR.Media