Dok organizatori Plandemije pokušavaju održati globalnu krizu s ciljem pokoravanja svijeta, narod sve manje vjeruje cjepivima i uputama vlasti. Necijepljeni sve više negoduju i ne žele treću dozu cjepiva, jer im je konačno proradila logika. U međuvremenu, izgleda da je priroda odradila svoje. Novi soj korona virusa pod nazivom Omicron, od kojeg se ne umire i ne završava na respiratoru, postaje kandidat za prirodno besplatno cjepivo koje može konačno spriječiti Plandemiju.
Vjerojatno se sjećate teksta u kojem sam smjelo najavio kraj Plandemije, a kojeg sam pisao u kolovozu ove godine: Otkrivamo mogući datum kraja Plandemije.

Tada sam napisao (10. 08. 2021. godine):

U kritičnim trenutcima, često na portalu Logično propitujemo društvene događanje u skoroj budućnosti i donosimo hipoteze koje su se do sada uveliko ostvarile. Možemo pogriješiti, međutim, od prvog dana smo shvatili korona manipulaciju. Posumnjali smo, što je potvrđeno, u igru Rusije, koja se iskreno ili oportunistički priključila organizaciji Plandemije. Shvatili smo davno prije korone mogućnost velikog reseta, potrebnog za prikrivanje višestoljetne pljačke putem neotplativih kredita i kamata. Osim Planedemije, bili smo na strani istine, dok su mainstream mediji hvalili teroriste u Siriji.

Danas ćemo postaviti novu, vrlo smjelu hipotezu. Unatoč propagandi i strašenju naroda, cijepljenje populacije ide sporo, stvara veliki otpor i uništava gospodarstvo. Njemačkoj će trebati 26 godina da svoje gospodarstvo vrati na razinu prije Plandemije. Francuska je u puno goroj situaciji i trebat će joj čak 62 godine kako bi svoje gospodarstvo i dug vratila na razinu iz 2019. godine. Zamislite, u samo 15 mjeseci, ludilom zvanim Plandemija, dvije europske sile su vraćene unazad pola stoljeća.

Iskreno mislimo da Plandemiju više nije moguće održavati zbog mogućih društvenih nemira uzrokovanih raznim pogubnim mjerama. Svaka sljedeća izgubljena godina nosi pola stoljeća nazadovanja. Cijepiti cjelokupno populaciju s tri i više doza cjepiva svake godine, praktički je nemoguća misija i iskreno mislimo da se svemu bliži kraj.

Aktualna znanstvena i stručna literaturu o virusima i epidemijama tvrdi da epidemije ne traju vječno. Virusi mutiraju, ali na kraju ih uništava kolektivni imunitet osoba koje su preboljele ili su zaštićene cjepivom. Potrebno je 70-80 % prirodno (prebolijevanje) ili umjetno (cijepljenje) imuniziranih osoba, kako bi se epidemije zaustavila. Poštujući tu istu znanost, nismo daleko od postotka imunizacije potrebnog za kraj Plandemije.

POČETAK KRAJA? ŠTO DALJE?
Do jučer mainstream, već danas neki liječnici polako osjete promjenu koja ih može ugroziti. Na mainstream medijima sve više govore o mogućem kolektivnom imunitetu koje su već otpisali, a sve zahvaljujući novom soju virusa pod nazivom Omicron.

Dok pišem ovaj članak, mnogi statistički podatci, a pogotovo izjava Britanske ministrica zdravlja Gillian Keengan, govore o blagom soju virusa Omicron. Velika zaraženost ne znači veliku smrtnost. Gillian Keengan teškog srca izvještava o samo jednom preminulom s Omicronom, a ne od Omicrona. Dakle, testirali su osobu na umoru od druge patologije i zaključili da je pozitivna na Omicron.

Vjerojatno bezopasan soj Omicron, prema izvješću mainstream medija, stručnjaka i politike, vrlo je zarazan i širi se neviđenom brzinom. Osoba koja preboli prehladu uzrokovanu Omicronom, postaje imuna tj. zaštićena. Jednostavnim riječima, radi se o prirodnom besplatnom i sigurnom cjepivu koje najviše smeta organizatore Plandemije i njihove domaće poslušnike.

Osjete to i organizatori Plandemije. Poslušnik “Tribagre” (Big Farma, Big Tech i Big Financije) Bill Gates više ne zna što govori. Jučer objašnjava kako će Plandemija potrajati dugo, a već danas tvrdi da će sve biti gotovo u 2022. godini.

Protiv prirodnih zakona moguće je dobiti bitku ali ne i rat. Priroda svojom harmonijom i selekcijom, čisti bagru i stvara bolje društvo. Radi se o trnovitom i krvavom putu, jer je bagra štetan i vrlo otporan korov. A svi znamo kako je korov teško ukloniti.

U tom periodu će se stvoriti prazan prostor kojeg treba popuniti novim i zdravim idejama. Iako živimo u teškim vremenima gdje ni krvavi sukobi nisu isključeni, jer organizator Plandemije svakodnevno uništava sve oko sebe, nade ipak ima i sve ovisi o nama. Svaka promjena kreće od pojedinca tj. vas.

Logično.hr