Kako bismo uopće započeli proces službenog okončanja noćne more izazvane virusom (Covid-19), koja je tijekom nekoliko godina uništila milijune života, odgovorni za ove zločine protiv čovječnosti moraju biti kažnjeni.
Nije dovoljno samo reći žao mi je i krenuti dalje, kao što neki, uključujući Emily Oster iz Atlantica, sada govore. Ono što se sada treba dogoditi je da Oster i ostali njoj slični dobiju kaznu za ono što su učinili, baš kao što se ostale kriminalce treba procesuirati i kao što im se treba suditi za zločine.

To nije nešto što možemo tek tako oprostiti i zaboraviti, unatoč molbama Oster, koje govore da sada svijet samo jednostavno treba okrenuti drugi obraz. Mora postojati pravda i ona mora biti brza i u potpunosti u skladu sa zakonom u svakom slučaju.

Oster i drugi željeli bi da vjerujemo kako su svi oni samo napravili nevinu pogrešku i da su bili zbunjeni; da je sve to bio samo veliki nesporazum. Zbog zapovjedi o nošenju maski djeca nisu mogla normalno disati; zapovjedi o obaveznom cijepljenju, u vezi s kojom se ljudima uvjetovalo, ako se ne cijepe mogu ostati bez posla, za te stvari nam sada govore da su, eto, samo mala greška koju bismo trebali zaboraviti.

NE MOŽE BITI AMNESTIJE ZA COVID KRIMINALCE
Ako jednostavno pustimo ove ozbiljne zločine protiv čovječnosti bez ikakve pravde, ovi Covid kriminalci će sve to ponoviti u budućnosti, nakon što ”skuhaju” svoj sljedeći plan.

Ako ne uspijemo isporučiti odgovarajuće posljedice čudovištima koja su uništila naše živote, naše obitelji i našu djecu, tada će ta ista čudovišta jednostavno biti ohrabrena izvoditi još dodatnih autoritarnih trikova, u godinama koje dolaze.

“Emily Oster želi da oprostimo jedni drugima, ali to nije mržnja koju su iskazali prema nama”, piše Lew Rockwell. “Da je bilo, ta bi mržnja mogla biti oproštena. Ako su nas mrzili jer nisu znali za bolje, a sad nas više ne mrze jer znaju za bolje, to im se može oprostiti.”

“Međutim, prijezir nije nešto što se može ‘oprostiti’ onima koji su prije bili vrijedni prezira. Njihov prijezir prema nama nema nikakve veze s nama i to nije naš problem. Njihov prijezir prema nama treba eliminirati; ne našim ‘oprostom’ koji je nebitan, već njihovom vlastitom unutarnjom promjenom, vlastitim odlukama, pojedinačno, da smo im barem jednaki, a vrlo moguće, u slučaju fijaska Covid politike, primjere koje su mogli i trebali slijediti, a ne osuđivati.”

Ako su Oster i drugi poput nje doista ozbiljni sa svojim osjećajima, onda moraju biti spremni smatrati se odgovornima za ono što su učinili bez amnestije. Ovdje je sažeta verzija plana od 12 koraka koji Rockwell predlaže, u obliku odlomka:

Covid tirani moraju priznati da su postali žrtve lažnih vladinih poruka i prepustiti svoje živote “Sili većoj od njih samih”, koja im je sposobna vratiti razum. Zatim moraju napraviti potpunu moralnu inventuru samih sebe, kako bi vidjeli kako i zašto su bili natjerani na razmišljanje na način na koji nameće tiraniju.

Zatim se trebaju ponizno pokajati pred Bogom dok prave potpuni popis svih osoba koje su povrijedili, kako bi im se “svima iskupili”. To zatim mora biti popraćeno životnim stilom neprestanog preispitivanja duše, kao i molitvom i odnosom s Bogom, koji će im dati vodstvo, kako im više nikada ne bi palo na pamet da učine nešto slično ili gore.

Logično.hr