Tomislav Tomašević, Rada Borić, Sandra Benčić, Vili Matula, Urša Raukar, Mile Kekin, Bojan Glavašević, i drugi pjevači kojih je ne mali broj, od „Vardara pa do Triglava“okupljeni u koaliciji Možemo ,kao preobučeni četnici u partizane 08.05.1945.godine „osvojili“su Zagreb na ovim lokalnim izborima 16.05.2021.godine. Nitko nije sumnjao kako će Tomašević kao predvodnik te koalicije osvojiti najveći procent glasova Zagrepčana, u izboru za Gradonačelnika Grada Zagreba u I krugu tih izbora, te na izborima za Gradsku skupštinu, no nitko nije mogao sanjati kako će ta koalicija osvojiti čak 45,15% glasova Zagrepčana za Gradonačelnika i čak 23 mandata od mogućih 27 u Gradskoj skupštini. U oba slučaja falilo im je jako malo da osvoje apsolutnu vlast u Zagrebu.

Sve stranke zajedno osvojile su manje glasova od Možemo

Svi drugi, HDZ, Domovinski pokret, Most, SDP, su osvojili zajedno manje glasova nego ta koalicija, nakon čega se postavlja opravdano pitanje u kom to smjeru ide Zagreb glavni grad svih Hrvata u zemlji i inozemstvu. Zapravo u kom smjeru je odavno krenuo Zagreb kao glavni grad, majka svih Hrvata. Ovdje mi nije namjera izrugivati se izbornom rezultatu tih pobjednika ovih izbora već mi je isključiva namjera postaviti određena pitanja tzv. domoljubnim i kršćanskim strankama u Zagrebu kojih je odista malo premda se svi kunu u domoljublje i katoličanstvo .

Ako izostavimo SDP koji su na ovim lokalnim kao i na parlamentarnim doživjeli neviđeni debakl i fijasko čime ubrzano nestaju s političke scene premda je toj stranci kao pravnom, ideološkom pa čak i biološkom slijedniku SKJ ili KPJ trebalo odmah po završetku Domovinskog rata zabraniti djelovanje, zbog strašnih i neviđenih zločina u modernoj povijesti koje su učinili njihovi prednici a da za to nitko do dana današnjeg nije odgovarao, dok se od ovih novokomponiranih iz SDP za te zločine nitko nije javno pokajao niti ogradio, dapače mnogi od njih i danas u saboru javno govore kako „Tito na Križnom putu nije dobro obavio posao“,ostaju nam za razmatranje HDZ , Domovinski pokret, i Most.

Što se tiče HDZ ta iskompromitirana stranka koja se voli kititi perjem demokršćanstva premda s demokršćanstvom nema nikakve sveze ako se uzmu u obzir protukršćanski i protuprirodni zakoni koje je ta stranka izglasala u hrvatskom saboru od završetka Domovinskog rata do dana današnjeg u Zagrebu nije realno ni mogla očekivati veći uspjeh od ovog u izboru za Gradonačelnika Zagreba od kojih 10 do 11% glasova. Ipak imajući u vidu kako je Zagreb glavni Grad svih Hrvata u zemlji i inozemstvu s najvećim proračunom potpuno je jasno kako HDZ nije napravio nikakav posao u Zagrebu zbog čega bi netko morao odgovarati jer je ipak Zagreb,Zagreb.

Miroslav Škoro se konačno dočepao II kruga

Miroslav Škoro ispred Domovinskog pokreta se uspio dočepati drugog kruga izbora za Gradonačelnika Zagreba premda je borba između njega i Jelene Pavičić Vukičević do zadnjeg trenutka bila borba prsa u prsa, i gdje je on prije ušao u cilj premda i tu ostaju neka nerazjašnjena pitanja i sumnje imajući u vidu kako je nasljednica pokojnog Milana Bandića do samog kraja izbora stalno bila u vodstvu. Najveću sumnju u njegovu pobjedu nad Pavičić Vukičević ostavlja činjenica kako je otac Tomislava Tomaševića bio na listi Domovinskog pokreta za Gradsku skupštinu Zagreba u koju je i ušao. Postavlja se opravdano pitanje za koga će otac Tomislava Tomaševića zajedno sa svojom obitelji, rodbinom, prijateljima, poznanicima glasovati u II krugu izbora za Gradonačelnika Zagreba. Za sina ili Škoru????? Isto tako važno je napomenuti kako je Miroslav Škoro u predizbornoj kampanji uvijek prije ikoga napadao Plenkovića i HDZ dok je tek potom onako uzgred napadao Tomaševića i Možemo.

Kada se uspio dočepati drugog kruga sada mijenja retoriku i poziva desnicu da se ujedini kako bi zajedničkim snagama pobijedili ljevicu u Zagrebu na čijem je čelu Tomašević. A ako se malo osvrnemo unatrag ne smijemo zaboraviti kako je taj isti Miroslav Škoro nakon prvog kruga predsjedničkih izbora u Hrvatskoj kada se nije dočepao drugog kruga tih izbora javno rekao kako će svoj glasački listić proglasiti nevažećim jer će na njemu nadopisati broj 3 i na njemu HRVATSKI NAROD čime je poslao jasnu i nedvosmislenu poruku svojim glasačima da učine isto jer je javna osoba koju prate stotine tisuća glasača u zemlji i inozemstvu ,premda je isto rekao kako njegovi glasači trebaju glasovati po svojoj savjesti. Njegov vjerni fan Velimir Bujanec iz Bujice je također prije drugog kruga predsjedničkih izbora u RH javno rekao kako neće zajedno sa svojom suprugom izići u drugom krugu glasovanja jer ne može birati manje zlo od dva zla. Po njemu i Škori su K.G.K.i Zoran Milanović dva zla od kojih ne trena birati manje. Tko tako misli i govori daleko mu kuća od moje bila.

Što se tiče Mosta i kandidatkinje ispred Stranke rada i solidarnosti Milana Bandića Jelene Pavičić Vukičević, prvi su tu negdje kako su i očekivali dok su Pavičevićka i njena stranka osvojili onoliko koliko je ostalo ostataka ostatka od karizme Milana Bandića dugovječnog Gradonačelnika Grada Zagreba, i svih onih koji su poradi zaštite svojih uskogrudnih interesa, fotelja i gradskog utjecaja željeli zadržati kroz lik i djelo njegove nasljednice i zamjenice. Ipak nisu uspjeli u svom glavnom naumu njenog ulaska u II krug izbora za Gradonačelnika gdje bi imala kakve-takve šanse. Ovako piši propalo. I za nju i njenu stranku.

Gdje je nestao čovjek u Zagrebu?

Sada dolazimo do glavne intencije odnosno motiva za pisanje ovog teksta koji se ogledaju u činjenici kako je Grad Zagreb na ovim lokalnim izborima isto kao i 08.05.1945.godien pao u ruke zlotvora i najvećih dušmana hrvatskog naroda. Zapravo pao u ruke najgorih slugu sotone koje Hrvatska sada ima a koji nisu po završetku Domovinskog rata trebali postojati da je hrvatska vojska 1995.godine završila svoj posao. A taj posao nikako nije trebao biti preslik posla kojeg je napravila zločinačka partizanska vojska u čije su se redove netom prije završetka II svjetskog rata infiltrirali najgori četnici koji su izvršili nezapamćene zločine nad Zagrepčanima bez obzira na vjeru, naciju, spol, ubijajući koga su stigli te im pod krinkom nacionalizacije otimali stanove, kuće, poslovne prostore i svu drugu imovinu u svojim „batama“ s Kozare i ostalih četničkih brda s kojih su dogmizali u Zagreb. Isti ti su izvršili nezapamćene zločine, zapravo genocid nad hrvatskim vojnicima i civilima, ženama, djecom i starcima u Bleiburgu i Križnom putu kada su ih pobili preko 500 000 a najmanje još toliko pozatvarali u svojim kazamatima diljem zločinačke SFRJ u kojima su mnogi u teškim mukama skončali svoje živote. Da ne napominjemo koliko iz je likvidirano u trećim zemljama od strane tih“oslobodilaca“od Vardara pa do Triglava.

Po završetku Domovinskog rata 1995.godine hrvatska vojska i domoljubi nisu učinili ništa slično nad onima koji su ih napali s istom zvijezdom petokrakom koja je iste krvavo-zločinačke boje i oblika kao i ona koja je na krilima sotone ujahala u Zagreb 08.05.1945.godine jer su vjerovali u Boga koji ne dopušta zločine, pa su tako one koji su navijali za JNA i zvijezdu petokraku koja je napala Hrvatsku i sve druge države bivše SFRJ ostavili u njihovim stanovima, kućama i poslovnim prostorima koje su njihovi prednici oteli hrvatskom i svim drugim narodima Grada Zagreba i sada nam se događaju Tomislav Tomašević, Rada Borić, Mile Kekin, Bojan Glavašević, Sandra Benčić, Urša Raukar,Vili Matula te mnogi drugi lajavci okupljeni u platformi Možemo koji su sve DA samo nisu ono što ljubi i voli Boga i njegove zapovijedi. Oni koji zapravo žive u otetim stanovima, kućama i poslovnim prostorima Zagrepčana koji dopuštaju pobjedu otimača njihovog vlasništva nakon II svjetskog rata na ovim lokalnim izborima u Zagrebu.

Bosanci i Hercegovci snose veliku odgovornost za pobjedu Možemo u Zagrebu

Kada gledamo fotografije i video priloge na kojima te najgore od najgorih slugu sotona igraju svoje vražje Žikino kolo s pravom se upitamo premda smo fizički daleko od Zagreba gdje je nestao čovjek koji ljubi i voli Boga u Zagrebu? Pa zar je moguće da netko tko zagovara i progovara sve ono što je suprotno Bogu urbi et orbi, u Zagrebu, glavnom gradu svih Hrvata i Hrvatica diljem kugle zemaljske osvoji preko 45%glasova tih Zagrepčana a mogao je lako i preko 51%. Gdje su nestale tisuće Hercegovaca i Bosanaca koji su zasnovali svoj život u tom gradu nakon II svjetskog rata a sa sobom su ponijeli barem dio katoličanstva koji nas je vjekovima održao u životu? Zar je moguće da istinski hrvatski Branitelji mogu na istom Trgu Bana Jelačića u Zagrebu, istom restoranu, pothodniku, ulici, Domu Zdravlja, javnoj, kulturnoj ili športskoj manifestaciji mirno sjediti ili proći pored Tomaševića, Borićke, Benčićke, Raukar, Matule, Stazića, Kekina ,Glavaševića ili bilo kojega drugog nhrvatskog izroda? Oprostite mi Branitelji, Bože moj kojeg neizmjerno ljubim, ja ne mogu i neću. Nikada neću moći ništa od toga. Neću ih ubijati, strijeljati, klati, vješati, mučiti, ni udarati kao što su njihovi prednici radili Hrvatima nakon II svjetskog rata, ali s njima neću biti ne u istoj zgradi već u istome gradu jer sve što te sluge sotone dotaknu pretvaraju u prah i pepeo.

Potres i poplave u Zagrebu kao mala Božja opomena Zagrebu

Vraćam se malo u dane užasnog potresa u Zagrebu koji se dogodio u rano nedjeljno jutra o u 6,00 sati ili u vrijeme poplava u Zagrebu. Potres koji je Zagreb prodrmao temeljito u ono vrijeme kada nema ljudi po cestama, u rano nedjeljno jutro uz tek jednu nevinu žrtvu, mladu djevojku . Vrijeme potresa kada je od siline udara s katedrale Blaženog Alojza Stepinca otpao pozlaćeni križ težak nekoliko tona a kojega su tražili par dana. A sve u vrijeme tzv“pandemije COVIDA-19. Svi smo plakali nad sudbinom našeg zajedničkog Zagreba. Na mnogim društvenim mrežama bili su komentari čitatelja u smislu: “Bože ima li kraja ovom zlu koje nas pogađa? Ima li još išta loše da nas pogodi? Svi su se potajno u sebi pitali: “Bože zar smo ti toliko zgriješili pa nas ovako kažnjavaš.“A nitko od njih nije promislio kako je Zagreb jako zgriješio. I to ne Zagreb koliko mnogi Zagrepčani zbog grijeha činjenja i propusta.

U tom istom tom Zagrebu od završetka Domovinskog rata izglasani su mnogi zakoni koji nemaju nikakve sveze s Božjim i prirodnim zakonima. U tom istom Zagrebu su održane prve gay parade, napadi policije na 100% invalide Domovinskog rata. U istom tom Zagrebu u Saboru RH kao najvišem zakonodavnom tijelu u Hrvata izrečene su riječi od strane saborskih zastupnika koje ne bi izrekli ni najveći neprijatelji hrvatske države u vrijeme agresije na nju u Domovinskom ratu. U tom istom saboru neki predsjednici političkih stranaka su izjavljivali:“S…m vam se na Bleiburg!“i slično. A da ne govorimo koje su osude hrvatskog rukovodstva, hrvatskih generala i hrvatske vojske u vrijeme Domovinskog rata pale u tom istom saboru. A tek kakve protu Božje i protuprirodne presude i odluke su donesene u najvišim sudskim instancama RH,Ustavnom i Vrhovnom sudu RH. Da ne spominjemo kazališne daske na kojima su izvođene predstave koje se izruguju Sinu Božjem Spasitelju Svega Svijeta. Tome nema kraja.

Koalicija Možemo prednjači u protu hrvatskom i protu Božjem djelovanju u RH i Zagrebu

Koje sve osude su pale u tom istom saboru i van njega na račun Svete Katoličke i Apostolske crkve u Hrvata. Da skratimo malo. Barem 98% tih osuda došlo je i dolazi iz usta ovih platformaša okupljenih u koaliciji“Možemo.“ I sada ti isti preuzimaju Zagreb u globalu zahvaljujući dobrim dijelom inertnosti, indiferentnosti i nezainteresiranosti naših Hercegovaca i Bosanaca koji su to dopustili. Nitko vas moji asimilirani Hercegovci i Bosanci u Hrvateke i purgere ne može abolirati od odgovornosti. Kako god je netko ispred te sotonske koalicije Možemo izjavio:“S…m vam se na Bleiburg“tako i ja poručujem vama:“S…m vam se na vaše hrvatstvo“u Zagrebu. Toga vi nemate. Čast svima vama koji ste na moju i na žalost hrvatskog naroda u zemlji i inozemstvu postali ogromna manjina umjesto da ste uzeli sudbinu u svoje ruke.

Zbijmo redove i svi za Miroslava Škoru u II krugu izbora za Gradonačelnika Zagreba

Ipak ostaje vam mala šansa za popravak dojma kojeg ste izgubili na ovim lokalnim izborima. Skupite se svi do jednoga u II krugu izbora za Gradonačelnika Grada Zagreba, zbijte redove, zatomite svoj ego, svoje uskogrudne interese i ciljeve, zaboravite na taštinu i osvetoljubivost, i iziđite na izbore u II krugu izbora za Gradonačelnika i glasujte za Miroslava Škoru ispred Domovinskog pokreta. Nemojte biti poput njega bijedni licemjeri kao što je on bio u II krugu predsjedničkih izbora u RH. Jer ovdje nije u pitanju Miroslav Škoro već nešto mnogo značajnije i veće. Nešto što jako skupo košta i nema cijene. Nešto što će ako ga slomite biti nepopravljivo zauvijek. Nešto nakon čega možemo samo reći:“Neka nam je sada samo Bog na pomoći!“

Vlado Marušić/Braniteljskiportal.ba