Ma kakva amnestija?!

Ovih dana jedan je članak podigao puno prašine, a radi se o pokušaju uvaljivanja amnestije za sve one koji su protekle dvije i po godine zastrašivali ljude, tjerajući ih poput ovaca u tor na „klanje“.

Naime, radi se o članku „Let’s Declare Pandemic Amnesty“ (Proglasimo pandemijsku amnestiju), kojeg su objavile koronaške mainstream novine The Antlantic, koje su baš poput hrvatskih pandana (Jutarnji list, Slobodna Dalmacija, 24 sata, HRT, RTL, NOVA TV, faktorgraf.hr, indeks.hr, net.hr i mnogi drugih), odvele brojne ljude u smrt ili trajni invaliditet, a sad se pokušavaju opravdati i opravdati sve one koji su to provodili, pod geslom:

„Trebamo oprostiti jedni drugima za ono što smo napravili i rekli dok smo bili u mraku zbog Covida“.

Oprost DA, ali samo za one koji su PRIZNALI GREŠKU I ZATRAŽILI OPROST!

Za sve ostale, a takvih je većina, NEMA OPROSTA! ONI MORAJU PLATITI ZA SVOJA NEDJELA!

Kvazi-znanstvenici kao što su razni rudani, štagljari, banovi, čičin-šainovi, trobonjače, ceciji, lenhardi, đikići, trampuži…kvazi medicinari kao što su beroši, capaci, ivići, sriće, kaići, pavić-šimetini, karini…pa sve do one najniže vrste kvazi-novinara, tj. raznih šprajcova, pastročića, jarića dauenhauera, vidova, trupčevića, duhačeka, babića, rudeža…NITKO OD NJIH NE ZASLUŽUJE OPROST!

Doduše, nitko od ove ekipe ljudskih sramota nije ni tražio oprost, pa slijedom toga nisu niti priznali svoje GREŠKE, te tako nisu niti „kvalificirani“ da budu amnestirani.

Sjetite se kako su samo zdušno i agresivno tražili da vas se strpa u lockdown, da se vama i vašoj djeci nabiju maske na lice, da vam se ubrizga eksperimentalno i otrovno „cjepivo“ i da vas se ucjenjuje s covid potvrdama! Oni su tražili sve ovo za vas, a ni sami se nisu istog pridržavali, osim „folklora“ radi.

Svim ovim spodobama treba konstantno nabijati na nos sve ono što su nam radili i NE SMIJEMO IM TO NIKADA ZABORAVITI NITI OPROSTITI!

Ima tu materijala i za pravosuđe i ostale institucije…

Stranica infodemija.org zabilježila je velik dio izjava nekih od ovih antagonista, pa se svakako podsjetite. Iz današnje perspektive, neke od njih su zaista tragikomične…

NEMA AMNESTIJE !!!

Provjeri.hr