Hrvatski stožer nacionalnog spasa je osnovan 19.12.2020.godine u Zagrebu,a formiran je poradi spasa hrvatskog naroda i koja nema nikakve sveze s drugim nevladinim udrugama,strankama ili drugim organizacijama registriranim u Ministarstvima pravosuđa i uprave RH,niti u njenim općinama i gradovima. HSNS je narodni pokret kojeg čini osviješteni i nepotkupljivi dio hrvatskog naroda čiji se broj svakodnevno povećava a bori se protiv kriminalne i zločinačke organizacije u RH koja pod agendom zaštite hrvatskog naroda uništava dušu i tijelo hrvatskog naroda. Krade ih,pljačka bez obzira na narod i naciju. Pod maskom tzv. Plandemije vrše neviđeni teror nad hrvatskim narodom. Ekonomski,socijalni i zdravstveni teror nad njegovim opstankom na njegovim vjekovnim prostorima kojeg je taj isti hrvatski narod branio i obranio od mnogih osvajača sa sjevera,zapada,istoka i juga,a sada je vrijeme obraniti taj isti narod od njegovih najgorih neprijatelja iznutra.

Plenkovid i tek 17% izdajnika roda hrvatskoga vrše teror nad ogromnom većinom hrvatskog naroda. Tome dolazi kraj osnivanje hrvatskog stožera nacionalnog spasa. Dosta je više demokratskih metoda i finih i intelektualnih načina kojima su se služili osviješteni hrvatski građani tražeći od tih 17%izdajnika da konačno rade ono za što su plaćeni. Dosta je više finih metoda i sada je došlo vrijeme da hrvatski narod više ne moli već naređuje. U tom smislu napisana je okružnica naziva Grom u 10 točaka po uzoru na 10 Božjih zapovijedi na 8 stranica kojima se naređuje svima postupanje kako je to u okružnici navedeno

Kompletnom zapovjednom kadru policije, zapovjedništvu oružanih snaga, vojnom ordinarijatu, sportskim navijačkim skupinama, te medijima koji žele govoriti istinu a ne izdajničkim,određenim dijelovima crkvenih struktura a ne svima jer je dobar dio njih izdao hrvatski narod.

Andrej Plenković nije dobio ovu okružnicu već samo onima koji mogu i žele postati prijatelji HSNS.
Ova okružnica se poglavito odnosi na one koji će pokrenuti odgovarajuće postupke protiv 17% plaćenika i izdajnika hrvatskog naroda. Vlast proizlazi iz naroda, pripada narodu i ostaje u narodu jer narod pasti ne smije i neće. Trpimo državni udar i izdajemo vam naredbu da to zaustavite. Mi vas ne molimo već vam naređujemo. Ova okružnica nosi naziv Grom a dolazi nakon završene VRO Bljesak i Oluja,čija su početna slova naziva BO i ostaje G(Grom)što znači BOG a BOG je nepobjediv.

Konačna namjera hrvatskog stožera nacionalnog spasa je svrgavanje s vlasti izdajnika roda hrvatskoga njih 17% uz obvezatno provođenje lustracije. Svaki sudionik trodiobe vlasti u RH je odgovaran kao i naša crkva zbog svoje apatije i šutnje zbog ubojstva nerođene djece i drugih zločina nad hrvatskim narodom te fašističke vlasti i stoga moraju odgovoriti. Unose u naša i tijela naše djece eksperimentalne genske otrove pod egidom zaštite našeg zdravlja.
Rok vojno redarstvenim snagama je osloboditi hrvatski narod od ove bijedne zločinačke vlasti je 01.rujan 2021.godine.

Jer oni sve to rade nad našim Bogom danim prostorima izvršavajući državni udar gazeći sve vrijednosti ljudskog roda hrvatskog propisanog u Ustavu RH. S teroristima i kriminalcima se ne pregovara.“Po plodovima ćete ih njihovim prepoznati“navela je u svom video obraćanju Bernarda Jug.
Hrvatski stožer nacionalnog spasa će ostaviti mogućnost izdajicama roda hrvatskog nesmetan “hrabri” bijeg samo preko jedne granice a ona je s Mađarskom. Što će Orban i Mađarska učiniti s njima je drugo pitanje.

Hrvatski stožer nacionalnog spasa želi zaštiti domaću valutu koja će nositi naziv kruna i imati će sva obilježja hrvatskih nacionalnih simbola a nikakav Euro ili neka druga uvozna valuta.

Hrvat je pobjednik i zna se ponašati pobjednički. Tako je bilo i tako će biti.
Regnum regem. Kraljevstvo kraljevstvu ne propisuje zakone. Hrvatskom narodu koje ima svoje kraljevstvo nitko nema pravo nametati druge zakone nad njegovim kraljevstvom.

Dosta je bilo hrvatske šutnje. Konačno je došlo vrijeme zaustavljanja sotonske i neprijateljske politike prema hrvatskom narodu.

Video prilog poslušajte ovdje:

BraniteljskiPortal.ba