Pozivaju se zainteresirani kandidati iz Grada Širokog Brijega za lokalne izbore  u BiH(lokalni izbori za gradsko vijeće Grada Širokog Brijega),koji će se održati 15.studenog 2020.godine,da se prijave na listu Hrvatskog Saveza HKDU-Hrast.

Svi smo svjedoci jednoumlja koje vlada u BiH od završetka Domovinskog rata u BiH jer na svim do sada održanim izborima u BiH pa i u mjestima gdje većinski žive Hrvati izbore su u principu osvajale stranke SDA,SNSD i HDZ BiH,dok su sve druge stranke osvajale neznatan broj glasova, dok su rijetko participirale u vlasti.

Zbog pogubne politike navedenih stranaka u BiH,krađe glasova,rodbinskog i stranačkog zapošljavanja,koruptivnih i kriminalnih radnji,  događa se najveći masovni egzodus pučanstva koji je najviše pogodio najmalobrojniji konstitutivni narod u BiH Hrvate.

Upravo zbog takve politike narodi u BiH su izgubili vjeru u sustav,ljude,bolje sutra te ih ogromna većina uopće ne izlazi na izbore,dok plaćenici iz navedenih stranaka prije svakih izbora na terenu plasiraju teze kako ne treba izlaziti na izbore jer su:“svi isti lopovi“.

I upravo zbog toga takve stranke ostaju na vlasti svih ovih godina. Stoga je krajnje vrijeme kako bismo se probudili iz letargije,nezainteresiranosti  i svi skupa,zajedno,počev od istinskih branitelja kao najčasnijih sinova svake države pa i ove šugave BiH,nezaposlenih,invalidnih i socijalno ugroženih osoba,umirovljenika konačno zadali završni udarac samovolji bešćutnih političkih elita u BiH,FBiH,ŽZH i Gradu Širokom Brijegu.

Stoga pozivamo sve zainteresirane kandidate iz Grada Širokog Brijega koji žele aktivno sudjelovati na predstojećim lokalnim izborima u BiH(izborima za Gradsko vijeće Grada Širokog Brijega)15.studenog 2020.da se jave Hrvatskom Savezu HKDU-Hrast,kako bi se njihovo ime našlo na zajedničkoj listi te stranke.

Poželjni uvjeti  za kandidate na listu Hrvatski Savez HKDU-Hrast su slijedeći:

-Da nikada nisu obnašali niti jednu javnu funkciju u BiH,FBiH,ŽZH i Gradu Širokom Brijegu,

-da imaju minimalno završenu SSS,

-da njihovo ime nije iskompromitirano na bilo kojem polju djelovanja,

-da štite vjerske,Domoljubne,i kulturne vrednote hrvatskog naroda,

Zadnji rok za prijavu na listu te stranke je dan 16.kolovoz 2020.godine.Kontakt telefon za prijavu kandidata  je 063-423-295.

Zajedno do pobjede!

Braniteljskiportal.ba/Hrvatski Savez HKDU-Hrast