Psihijatar Herman Vukušić reagirao je na facebooku na najavljeno podnošenje zahtjeva za pomilovanjem Zdravka Mustača i Josipa Perkovića.

“OTVORENO PISMO ŠESTORICI JUDA

Veliki je petak godine Gospodnje 2022. i Vas šestorica izdajnika natjerali ste me da večer provedem tako da vam se javno obratim, umjesto da budem s obitelji u molitvi i postu.

Neke od vas osobno i predobro poznajem, čak sam vas i cijenio (Srebrni mislim na tebe), neki su mi u plavoj kuti izdavali knjige na fakultetu, nekima je moj otac poslovno pomogao, nekima sam ja braću vodio po vještačkim komisijama, a o nekima sam godinama slušao legende, ali sam od prave legende, pokojnog Janka Bobetka, čuo i pravu istinu.

Sve vas ujedinjuje akt potpisa izdajničkog pisma kojima tražite pomilovanje udbaških krvnika, a mi koji iole poznajemo lik i djelo narcisa s Pantovčaka znamo da to radite sa njim u dogovoru i po njegovoj narudžbi, jer on ima dugove prema svojoj komunističkoj bratiji koji su višegeneracijski.

Samo je pitanje za koliko ste se škuda prodali i šta vam je obećao?

Nova odlikovanja? Pa već sada bi vam Žukov mogao pozavidjeti na epoletama kojima se krasite?

Nova uzgajališta? Oprost dugova? Nova gradilišta za bespravne objekte?

Znajte jedno, jude proklete, sve što vam je obećao taj i laže, kao što je lagao hrvatski narod na svim funkcijama koje je obnašao, a ovim se vašim činom u grobu okreću svi oni koji su poginuli za našu slobodu.

O vašim preživjelim vojnicima neću niti govoriti, pogledajte samo kako društvene mreže i forumi gore od njihove boli izazvane vašom izdajom.

Ali, vas za njih ionako nikada nije niti bilo briga…Oni se godinama ubijaju i umiru od boleština, a vi mi jude proklete pokažite kada ste nešto za njih napravili od kada ste napustili svoje udobne vojne sinekure i uvalili se u kvaziudruge i neosunčana mjesta političara na moći.

Jedino dobro što ste ovim činom napravili jest da ste pokazali svoje pravo lice i odali nalogodavce svojeg gospodara s Pantovčaka.

Sud Gospodnji je blaga milost od onoga kako ćete vi završiti u sjećanju hrvatskoga naroda”, komentirao je Herman Vukušić.

Kamenjar.com