Otvoreno

Guverner Floride Ron DeSantis upozorio je da globalističke elite koriste „cjepiva“ protiv COVID-a za depopulaciju Zemlje.

DeSantis se u utorak pojavio u emisiji “The Ingraham Angle” Fox Newsa kako bi objasnio kako će Florida tražiti odgovornost od kriminalnih proizvođača „cjepiva“ i vladinih dužnosnika koji forsiraju opasne i eksperimentalne injekcije.

“Uzmite ta mRNA cjepiva – koje su njihove prednosti, a koji su nedostaci? Čini se da naš medicinski establišment nikada nije želio biti iskren s ljudima o mogućim nedostacima”, rekao je DeSantis.

Kako izvještava infowars.com, guverner Floride nastavio je objašnjavati kako su druge zemlje već počele povlačiti „cjepivo“ protiv COVID-a s tržišta zbog novih podataka koji pokazuju da su “nedostaci veći od koristi”.

“Gledajte, na kraju dana, ono što tražimo je pružiti istinu, pružiti točne podatke i pružiti točnu analizu. I imali smo sjajnog istraživača iz Danske. Laura, Danska ne dopušta osobama mlađim od 50 godina, osim ako nemaju već postojeće bolesti, da dobiju injekcije mRNA, jer su to analizirali i rekli da nedostaci nadmašuju prednosti”, rekao je DeSantis.

“Ali također su promatrali smrtnost od svih uzroka. I istraživač je otkrio da je u nekim dobnim skupinama došlo do pada smrtnosti od COVID-a nakon uzimanja ovih cjepiva, ali je zatim došlo do povećanja drugih vrsta smrtnosti.”

“Dakle, zašto nismo vidjeli veliki pad prekomjerne smrtnosti otkako su ove stvari uvedene?” nastavio je DeSantis, te dodao: „I tako, sada imamo panel koji smo stvorili na Floridi, koji će učinkovito funkcionirati onako kako bi CDC trebao funkcionirati, i u osnovi će se baviti medicinom utemeljenom na dokazima, ozbiljno će shvaćati studije koje se suprotstavljaju priči i biti voljni tražiti pitanja i ići tamo gdje podaci vode.”

DeSantis je također istaknuo kako je Florida predvodila optužbe protiv poziva savezne vlade i globalističkih skupina za obvezno cjepivo.

“Autoritarci su bili ti koji su htjeli naložiti ljudima uvođenje cjepiva, ja sam zaštitio ljude da se to ne dogodi i pobrinuo sam se da Floriđani sami odluče”, rekao je DeSantis.

“Autoritaristi su htjeli uvesti sustav putovnica za cjepiva, gotovo kao sustav društvenog kreditiranja. Tako da bi ljudi koji se s tim ne slažu bili potpuno marginalizirani iz društva. Mi smo to odbili i zabranili.

Dakle, mi smo od samog početka pomagali ljudima da donesu vlastite odluke, ali nismo koristili ni prisilnu moć države niti dopuštali velikim korporacijama da uvjetuju te izbore”, dodao je DeSantis.

DeSantis je u utorak održao okrugli stol na kojem je sudjelovao širok niz medicinskih stručnjaka koji su ponudili svoja svjedočanstva o rizicima cjepiva protiv COVID-a, o koordiniranim naporima društvenih medija i vlade da ušutkaju neslaganje protiv narativa o COVID-u i štetnim učincima karantena i maski tijekom plandemije.

Provjeri.hr