Hitno otvoreno pismo za informacije za:

 1. PORUKA LJUDIMA:
  Sve građane Europske unije (EU), Europskog gospodarskog prostora (EEA) i Švicarske
  Sve građane Ujedinjenog Kraljevstva, odnosno Velike Britanije i Sjeverne Irske (UK)
  Svim građanima Sjedinjenih Američkih Država (SAD)
  Europskoj agenciji za lijekove (EMA)
  Regulatornoj agenciji za lijekove i zdravstvene proizvode (MHRA)
  Američkoj upravi za hranu i lijekove (FDA)
  Centrima za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC)
  Od:

Liječnika zaduženih za Covid etičnost
Drage dame i gospodo,

Službeni izvori, naime Eudra Vigilance (EU, EEA, Švicarska), MHRA (UK) i VAERS (SAD), sada su zabilježili više nuspojava i smrti od uvođenja cjepiva ”Covid” nego od svih prethodnih cjepiva zajedno od početka evidencije.

Službeni izvori, točnije Eudra Vigilance (EU, EEA, Švicarska), MHRA (UK) i VAERS (SAD), sada su zabilježili mnogo više smrtnih slučajeva i nuspojava zbog uvođenja cjepiva protiv ‘Covid’ nego od svih prethodnih cjepiva zajedno od početka evidencije.

Imajte na umu da se broj smrtnih slučajeva i ozljeda povećava na tjednoj bazi, u nastavku su najnoviji podaci. Raniji podaci sadržani su u prilogu.

AŽURIRANJE
EU/EEA/Švicarska do 31. srpnja 2021. – 20.595 smrtnih slučajeva povezanih s injekcijom Covid-19 i preko 1,94 milijuna ozljeda, prema bazi podataka Eudra Vigilance.

UK do 21. srpnja 2021. – 1.517 smrtnih slučajeva povezanih s injekcijom Covid-19 i preko 1,1 milijun ozljeda, prema MHRA-inoj shemi žutih kartona.

SAD do 23. srpnja 2021. – 11.940 smrtnih slučajeva povezanih s injekcijom Covid-19 i više od 2,4 milijuna ozljeda, prema bazi podataka VAERS.

UKUPNO za EU/UK/SAD: 34.052 smrtnih slučajeva povezanih s injekcijom Covid-19 i više od 5,46 milijuna ozljeda prijavljeno je 01. kolovoza 2021.

Nota Bene: Važno je znati da su gore navedene službene brojke (prijavljene zdravstvenim tijelima) samo mali postotak stvarnih brojki. Nadalje, ljudi i dalje umiru (i trpe ozljede od nuspojava) od injekcija svakoga dana.

Imajte na umu da su službene brojke u vrijeme pisanja (01. kolovoza 2021.) očito veće nego u odnosu na gornje granične datume, tj. 21. srpnja 2021. (Velika Britanija), 23. srpnja 2021. (SAD) i 31. srpnja 2021. (EU/ EGP/Švicarska).

Glavni mediji nisu izvijestili o ovoj katastrofalnoj situaciji, unatoč tome što su službene brojke gore javno dostupne.

Signal štete sada je nesumnjivo snažan i u skladu s općeprihvaćenim etičkim standardima za klinička ispitivanja, Liječnici za Covid etiku zahtijevaju da se odmah zaustavi program cjepiva ”Covid”.

Nastavak programa uz sve informacije o tekućoj ozbiljnoj šteti i smrti za odrasle i djecu predstavlja zločin protiv čovječnosti/genocid, u pogledu kojeg će u konačnici odgovarati svi odgovorni kao i njihovi pomoćnici.

PORUKA LJUDIMA:
Vlade širom svijeta vam lažu, stanovništvu kojem navodno služe.

Gore navedene brojke pokazuju da su cjepiva na bazi mRNK smrtonosna.

S poštovanjem,

Liječnici za Covid etičnost

Logično.hr