15.rujna 2021.godine svi mediji u zemlji i inozemstvu objavili su vijest kako je jedna pod ponajboljih košarkašica Hrvatske svih vremena Žana Lelas tragično preminula,odnosno kako je preminula u svojoj 51 godini pod još uvijek ne razjašnjenim okolnostima.

Svima nama koji se sjećamo Žane Lelas i njenih košarkaših dana i velikih sportskih uspjeha odista je teško pala ta vijest na srce, ali smo se svi odreda zapitali: “Pa za Boga što joj je bilo?” jer je to prva ljudska reakcija svakog čovjeka kada sazna kako je umro netko tko je značio mnogo ljudima u nekoj od oblasti života a pokojna Žana Lelas to zaista jeste.

Listajući internet portale i slušajući javne medije u zemlji i inozemstvu tzv. “regiona” kako ga popularno zovu oni koji se još mentalno nisu odrekli bivše zločinačke tvorevine SFRJ ama nigdje nitko nije mogao naći niti jedne riječi na koji način je završila svoj ovozemaljski život Žana Lelas.

Sada ćemo navesti neke od portala i javnih medija na kojima nije bilo niti jedne riječi a ni slova o uzrocima njene smrt.

Slobodna Dalmacija, Večernji list, Jutarnji list ,Index, Dnevno hr, HRT, Faktograf ,N1, Nova, RTL, Slobodna Bosna, Klix.ba, Faktor.ba, Radio Sarajevo, Dnevni avaz, Oslobođenje, Politka, Novosti, itd.itd. Naprosto je nevjerojatno kako nitko od navedenih medija i portala nije objavio niti jednu naznaku njene smrti dok portal Logično.hr nije dobio službenu informaciju sa službene stranice HKS u kojoj pomoćna trenerica ženske košarkaške reprezentacije u-18 Tatjana Jacović prije priprema te reprezentacije za prvenstvo European Challenger u Rigi nije izjavila kako je glavna trenerica Žana Lelas nakon primanja druge doze COVID cjepiva doživjela jaku reakciju i morala napustiti pripreme.

Nakon što je Žana Lelas primila drugu dozu tog Covid cjepiva hitno je hospitalizirana te je ostala u bolnici neko vrijeme i otpuštena iz bolnice da bi ni mjesec dana nakon otpusta iz nje dana 15.rujna 2021.godine preminula.

Nitko normalan i moralan neće javno reći kako je Žana Lelas direktno preminula zbog primanja druge doze COVID cjepiva ali će svatko moralan i normalan reći kako je ona nakon druge doze tog štetnog i za život opasnog cjepiva hospitalizirana zbog opasnih nus pojava odnosno reakcija na to cjepivo.

Isto tako svatko normalan i moralan će iskazati svoju opravdanu sumnju kako je njena smrt direktno prouzročena primanjima druge doze cjepiva, te će svoje sumnje pokušati dokazati obdukcijom tijela pokojne Žane Lelas i svih onih za koje postoji opravdana sumnja u smrt od cjepiva kako bi se saznala istina, ali nikada, ama baš nikada neće šutjeti na te okolnosti i skrivati istinu kako to uporno već godinu i pol dana čine svi vodeći svjetski mainstream mediji.

Postavlja se sada logično pitanje dokle smo došli svi mi koji svojom zdravo-razumskom logikom i svojom glavom pokušavamo dokučiti istinu koja nam se prešućuje i skriva od zakonodavne, izvršne i sudske vlasti, a poglavito od strane mainstream medija u rukama slugu sotone.

Dokle ćemo trpjeti ovaj neviđeni teror, fašizam i komunizam u istoj odori protiv čovjeka , čovječnosti, zapravo protiv cijelog i čovječanstva.Dokle će nam se kreatori najvećeg zla u povijesti ljudskog roda smijati u lice i praviti nas ludima a nismo ludi već posve normalni ljudi?

Dokle će laž postajati istina a istina laž?Dokle ćemo mirno stajati i dopuštati im zabijanje najsmrtonosnijeg hladnog oružja najmanje moguće oštrice u naša tijela čime smo unaprijed bez suđenja osuđeni na smrt koja neće dugo čekati kako bi nam pokucala na vrata?

Dokle ćemo im dopuštati protuustavno, protuzakonito, protučovječno nametanje nošenja maski naše djece u školama čime direktno kao roditelji postajemo suodgovorni za štetu po psiho-fizičko zdravlje naše djece?

Na nama je odluka ljudi.Upamtite samo kako su Žana Lelas,Đorđe Balašaveić i MIlan Bandić, tek jedni u nizu od mnogih poznatih i nepoznatih osoba koji su svoj ovozemaljski život završili upravo zahvaljujući njima-cjepivima ,tihim ubojicama u rukama slugu sotone.

Kako biste vidjeli i uvidjeli ako laže koza ne laže rog evo vam izvorni tekst službene stranice HKS u kojem se navode razlozi bolesti a konačno i smrti proslavljene hrvatske košarkašice Žane Lelas.

(U18 (Ž) reprezentacija: Juniorke u pohodu na European Challenger)

Nakon U20 ženske i muške reprezentacije, došlo je vrijeme da na put, ususret europskim utakmicama, krene i Ženska juniorska (U18) reprezentacija. Reprezentaciju će u Rigi voditi Tatjana Jacović koja je s pomoćne trenerice uskočila na mjesto glavne nakon što je Žana Lelas morala odustati zbog zdravstvenih problema.Pripreme smo priveli kraju bez ozljeda, ali smo imali nesreću da je glavna trenerica Žana Lelas imala jaku reakciju na drugo COVID cjepivo te je nažalost morala napustiti pripreme. Nakon njenog odlaska preuzela sam vođenje momčadi i nastojat ću s cijelim stožerom šta bolje voditi ovu talentiranu ekipu.

“Nakon 28 dana priprema krećemo na FIBA Challenger u Rigu. Nije službeno Europsko prvenstvo, ali cilj nam je što bolje odigrati protiv jakih protivnica i vidjeti gdje su naše igračice tehnički i taktički u usporedbi s njima“, rekla je trenerica Jacović o dosadašnjim pripremama i predstavila skupinu koja ih čeka u Latviji.

“U grupi smo s Rusijom, aktualnim kadetskim prvakinjama Europe u ovom godištu, Latvijom i Njemačkom, ekipe koje su bile u sredini tablice A divizije, Portugal i Rumunjska su također protivnice za respekt, a mi smo povratnice u A diviziju. . Odigrali smo 6 pripremnih utakmica, dvije sa Češkom U18, dvije sa Slovenijom U18, po jednu s Austrijom U18 i našom U20 reprezentacijom. Imali smo rezultat od pet pobjeda i tek jedan poraz, zadovoljni smo onim što su naše igračice pokazale u tim utakmicama.”

12 JUNIORSKIH REPREZENTATIVKI
Vivien Nejašmić
Dorja Iva Žaja
Iva Pavić
Elena Peričić
Nika Lokica (C)
Hana Mühl
Magdalena Mihaljević
Marta Ostojić
Lina Strilić
Nela Ljubić
Nika Rodek
Tea Josipović

STRUČNI STOŽER
Tatjana Jacović – glavna trenerica
Valentina Hrženjak – pomoćna trenerica
Stipe Bralić – trener savjetnik
Lucia Radošević – kondicijska trenerica
Nadija Buljan – fizioterapeutkinja
Vanja Petrović – liječnica
Branka Vukičević – vođa puta
Jelena Tomić – sutkinja na turniru

RASPORED UTAKMICA
27.7.2021. u 16:30 Hrvatska – Latvija
28.7.2021. u 13:30 Rusija – Hrvatska
29.7.2021. u 13:30 Njemačka – Hrvatska
31.7.2021. u 13:30 Hrvatska – Rumunjska
1.8.2021. u 19:30 Portugal – Hrvatska

Službena stranica HKS