Game over

Ljubitelji tenisa uznemireni su nakon što je do sada neviđen broj igrača odustao od natjecanja i povukao se s Miami Opena. Ukupno 15 igrača nije uspjelo završiti turnir, uključujući i favorite u muškoj i ženskoj konkurenciji. Navijači su šokirani nakon što su se favoriti Paula Badosa i Jannik Sinner morali povući tijekom četvrtfinala.

Badosa, inače 3. tenisačica svijeta, nije se osjećala dobro tijekom meča protiv Jessice Pegula te je napustila teren nakon konzultacija sa svojim fizioterapeutom. Pegula se tako prvi put u karijeri plasirala u polufinale teniskog turnira u Miamiju nakon Badosinog odustajanja.

Na muškom turniru Jannik Sinner također se povukao. Odustao je nakon samo 22 minute meča protiv Francisca Cerundola, inače 103. tenisača na ljestvici. 23-godišnji Argentinac iznenađujuće se plasirao u polufinale svojim prvim sudjelovanjem na masters turniru u Miamiju. Bio je to drugi meč zaredom koji je prerano završio za ljubitelje tenisa.

Od sportaša se traži da budu potpuno cijepljeni kako bi se natjecali, a posljednjih mjeseci primjećuje se sve više „neobjašnjivih“ medicinskih stanja kod mladih i inače zdravih sportaša. Ukoliko se prisjetimo kako je prošla proljetna biciklistička utrka Pariz-Nica, očito je da u svijetu sporta nešto dobro „zapinje“ nakon nametnutog cijepljenja kao uvjeta za pristup sportskim natjecanjima. Upozorili smo i na kobne posljedice cijepljenja eksperimentalnim mRNA cjepivima o kojima je kardiološki časopis Journal of the American Heart Association objavio rezultate provedenih istraživanja.

Dok propaganda mainstream medija koordinira plandemiju i trudi se, u koordinaciji s političarima, suzbiti istinu, za to vrijeme sportaši na terenima kolabiraju te kao i svi ostali koji su primili cjepivo doživljavaju užasne nuspojave.

Provjeri.hr